Bir konu hakkında düşüncenize ihtiyacım var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kız arkadaşım ablasının yanına gidicek (balıkesire üniversite okuyor orada) orada bikinili vesaire köpük partisi olacağını söyledi ve ona gideceğini söyledi ama iğrenç bir üniversite ortamı tartıştık bayağı sizce geri kafalı mıyım saygı çerçevesinde fikirlerinizi söyler misiniz (ciddi ilişki ve 3. yılımız doldu)

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
bence geri kafalı degilsin erkek adam dedigin oyle olur

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Evet bikinili olması biraz sıkıntılı ancak 3. yıl ise birbirinize zaten güveniyor olmanız lazım ve böyle bir şey yapmayacağını bilmen lazım

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bandırma da olan bir partiden mi bahsediyorsun?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Gayet insancıl bir düşünce diye düşünüyorum zaten aranızda bu tarz problemlerin olmaması lazım uzun ilişkiyse güvensizlik falan mı aranızda

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka seni seviyorsa las vegasa da gitse gözünde bişey yoktur senisevmiştir ötesi varmı telaş ile endişe ile kızı sık boğaz edersen iştee o zaman senden soğur

Üye
2 HİZMET YILI
bu köpük partileri eş bir şekilde gitsen de sıkıntılı, hadi kıyafeti boşver kızcağız güzel gözükmek istiyorda, şuan böyle bir güven sorunu söz konusuyken bir de içten içe harbiden güvenmiyorsan bunu söylemekte geri kafalı sayılmazsın, tamam aşırı kontrolcü yada sahiplenmeye kötü derlerde bizde erkeğiz bir zahmet o kadarı da, üstümüze düşer, tartışmadan tatlıca yüklen genellikle lafla biten sözler kızlara daha hoş geldiğini farkettim zamanla, ayrıca bu denli ciddi ilişkide üstüne düşen kontrolcülük değil de ancak sahiplenme ve merak etme daha vasıflı bu denli ilişkikde, tatlı sözle, mantıklı konuşarak özelliklede kızın daha fazla konuşmasına izin vererek istedğinizi yapmaya çalışın yada daha hafif bir ortak yol bulun

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yahu yorumlar icili bicili yorumlara ev sahipliği yapıyor. 3 yılını onunla harcaman bir zaman kaybı. Öylesi bir ortama bikini ile girmek istiyorsa sen ondan ne beklersin ki? Acınası

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bu köpük partileri eş bir şekilde gitsen de sıkıntılı, hadi kıyafeti boşver kızcağız güzel gözükmek istiyorda, şuan böyle bir güven sorunu söz konusuyken bir de içten içe harbiden güvenmiyorsan bunu söylemekte geri kafalı sayılmazsın, tamam aşırı kontrolcü yada sahiplenmeye kötü derlerde bizde erkeğiz bir zahmet o kadarı da, üstümüze düşer, tartışmadan tatlıca yüklen genellikle lafla biten sözler kızlara daha hoş geldiğini farkettim zamanla, ayrıca bu denli ciddi ilişkide üstüne düşen kontrolcülük değil de ancak sahiplenme ve merak etme daha vasıflı bu denli ilişkikde, tatlı sözle, mantıklı konuşarak özelliklede kızın daha fazla konuşmasına izin vererek istedğinizi yapmaya çalışın yada daha hafif bir ortak yol bulun
Sonuna kadar katılıyorum küçük bir konuşmayla halledilir

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
.d yenisini aramaya başla

Süper Üye
2 HİZMET YILI
Bence geri kafalı falan değilsin sadece guven problemleri yasıyorsun ayrıca sevgilin bunu dusunup gitmeyebilirdi veya bosuna tartısmamalıydı ikinizde hatalısınız bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
3 yıldan beri berabersiniz geri kafali degilsin gayet normal bir dusunce sana katiliyorum kardesim.ben olsam bende aynısını yapardim next

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
gayet insancıl düşünce kanka erkek dediğin öyle olur

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka 3 sene olduysa az çok tanımışsındır eğer aklında soru işarti oluyorsa ilişkiyi daha da büyütmeden bi düşün

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam ben şahsen rahatsız olurdum böyle bir durumda . kızında anlaması gerekiyor bence en azından şort falan giyebilirdi diye düşünüyorum sevgisi sorgulanmalı 3 yıl olsada

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka benim kitabımda yeri yok ya herkes aynı değildir ama sende yeri yoksa tavrını koy

Üye
2 HİZMET YILI
kanka haklısın ama uzun bir ilişkide kendinize güvenmeniz lazım eğer daha önceden de aldatma gibi bir durum olduysa ayrıl gitsin takma kafaya

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
dost köpük partisi her an her şeyin olabileceği bir yer dikkat ol derim

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Erkek olarak partiye gelen erkeklerin düşüncelerini sende biliyorsun bu gerikafalılık değil tam tersi modernlik yapısı bence böyle olmalı, şahsi fikrim karma partiyse kesinlikle göndermem ve kızda gitmemesi gerektiğini bilmeli bu güven meselesi falan da değil kızın düşüncesi farklı olsada erkeğin düşüncesi farklı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sonuna kadar haklısın geri kafalı değilsin olması gereken bu şeklini koy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...