katııyorum çünkü 32 bit desteklemeyenler var ve bunu belirtseler ve konuyu aramaktansa daha kolay olurBeyler şimdi burdan hile indriyoruz hepimiz kualnıyoruz ama hangi hilenini hangi pc lerde calsıtıgını bılmıyoruz mod lara seslenıyorum lutfen su hile su bitte su hile su işletim sisteminde calışır desinler daha kolay ve daha iyi olmazmı biz kulanıcılar acısından mesela benim sistemim 8.1 bazı hileler calsımıyor ama hangisi ben bilmiyorum bunun önüne geçilmesi lazım .!!
Bir Hile Konusuna Git Bak Bakalım.nerde yazıyor be gral
Beyler şimdi burdan hile indriyoruz hepimiz kualnıyoruz ama hangi hilenini hangi pc lerde calsıtıgını bılmıyoruz mod lara seslenıyorum lutfen su hile su bitte su hile su işletim sisteminde calışır desinler daha kolay ve daha iyi olmazmı biz kulanıcılar acısından mesela benim sistemim 8.1 bazı hileler calsımıyor ama hangisi ben bilmiyorum bunun önüne geçilmesi lazım .!!
Bazı hilelerde bunun bilgileri veriliyor ama her hilede verilmesi ayrı iyi olurBeyler şimdi burdan hile indriyoruz hepimiz kualnıyoruz ama hangi hilenini hangi pc lerde calsıtıgını bılmıyoruz mod lara seslenıyorum lutfen su hile su bitte su hile su işletim sisteminde calışır desinler daha kolay ve daha iyi olmazmı biz kulanıcılar acısından mesela benim sistemim 8.1 bazı hileler calsımıyor ama hangisi ben bilmiyorum bunun önüne geçilmesi lazım .!!
Başlığı lütfen CapsLock ile yazma.bu özellik her hilede olmasada hatrı sayılır çoğunlukta hile konu başlığında windowsun şu versiyonları ile çalışır diye ibareler mevcut, ha arkadaş hepsinde olsun yükleme ekranında da olsun istiyor, bi öneridir dikkate alınabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?