CrySpawner' Alıntı:oynayabilirsn ama yayımcının dediği sisteme göre karşılaştırıyor bu
CrySpawner' Alıntı:Adamlar oyunu düzgün böyle oynarsın demiş başka bi sistemle oynayamassın dememiş bendede gta 5 kaldırmıyo (CPU Ve Ram) en düşükte biraz kasmayla oynadım :d
SpaWn' Alıntı:Ne derlerse desin inanmayın belli olmuyor benım pc pert ama rise of tomb raider yukledım oynuyorum
Serkan1905' Alıntı:SpaWn' Alıntı:Ne derlerse desin inanmayın belli olmuyor benım pc pert ama rise of tomb raider yukledım oynuyorum
o ne oyunu bılgı verırmsıın
#MorpHeus' Alıntı:Konularınıza resim video ekleyin 2 satır yazı yazıp link atıp geçmeyiniz özgün konularınız olsun.
SpaWn' Alıntı:Serkan1905' Alıntı:SpaWn' Alıntı:Ne derlerse desin inanmayın belli olmuyor benım pc pert ama rise of tomb raider yukledım oynuyorum
aksiyon macera cok guzel oyun
CrySpawner' Alıntı:#MorpHeus' Alıntı:Konularınıza resim video ekleyin 2 satır yazı yazıp link atıp geçmeyiniz özgün konularınız olsun.
Şuan İşim var abi yarın sabah video çekicem olr mu ?
cok iyi bak steamdan yuklersen paralı netten yuklersen beleş :Serkan1905' Alıntı:SpaWn' Alıntı:Serkan1905' Alıntı:SpaWn' Alıntı:Ne derlerse desin inanmayın belli olmuyor benım pc pert ama rise of tomb raider yukledım oynuyorum
aksiyon macera cok guzel oyun
bakıcam smdı merak ettım kardes paralımı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?