- Yasaklandı
-
Banlı Üye
tabikide dicord ismin nedir?Merhaba yanlış anlamayan ama bir ricam olacaktı şöyle bir sorunum var facebook hesabım kapandı ve yenisini açamıyorum forum'da paylaştım zaten sorunu çözüm yokmuş sanırım yeni hesap açamıyorum yani eğer bir mahsuru yoksa facebook üzerinden hesap açabilen biri benim verecegim gmail ile 1 hesap açabilirmi kullanacagım şimdiden teşekkür ederim ama tabi açmak istemesenizde sıkıntı yok insanlık hali derim
varsa bol gönüllü bir arkadaş konuşma başlatabilir forumdan veya discord'dan ekleyebilirim
karşılığında makul birşey istersede yapabilirim ty
Eternal#6160tabikide dicord ismin nedir?
özeleyolla gelsin pm'den kanka
özeleözele gel
tüm bunlarla uğraşmak yerine kimlik doğrulaması yapsan senin için daha iyi değil mi ?Merhaba yanlış anlamayan ama bir ricam olacaktı şöyle bir sorunum var facebook hesabım kapandı ve yenisini açamıyorum forum'da paylaştım zaten sorunu çözüm yokmuş sanırım yeni hesap açamıyorum yani eğer bir mahsuru yoksa facebook üzerinden hesap açabilen biri benim verecegim gmail ile 1 hesap açabilirmi kullanacagım şimdiden teşekkür ederim ama tabi açmak istemesenizde sıkıntı yok insanlık hali derim
varsa bol gönüllü bir arkadaş konuşma başlatabilir forumdan veya discord'dan ekleyebilirim
karşılığında makul birşey istersede yapabilirim ty
yaptım zaten orjinal kendi kimliğimi attım acılmadı fake attım yine açılmadıtüm bunlarla uğraşmak yerine kimlik doğrulaması yapsan senin için daha iyi değil mi ?
geçmiş olsunyaptım zaten orjinal kendi kimliğimi attım acılmadı fake attım yine açılmadı
özeleok açarım
özeleVer açalım reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?