Bir Şarkı Önerisi Yapacağım

Dinledikten sonra oy verin

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar okulda otururken arkadaşım akıllı tahtadan bir müzik açtı çok hoştu, müziğin ismini sordum pırlanta dedi neyse müziği evde açtım dinledim falan bayağı bir hoşuma gitti bu kadar güzel olmasına karşılık (bana göre) bu kadar az dinlenmesi zoruma gitti cidden tanınması gereken biri bence dinleyin sizde sevecekmisiniz bu arkadaşa böyle ufak bir destek olmak istedim linkini bırakıyorum, lütfen güzel yazıp geçmeyin sadece benim mi hoşuma gitti bilmiyorum ama gerçekten sizin de müziğin hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok hype değil ama gayet güzel özellikle bass'ı artırınca daha dolu dolu oluyor kulağa hoş geliyor

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben bu tarz müzikleri sevmem. Popüler kültür olarak sayarım fakat. Melodisi 2000li yıllarda dinlediğim melodileri anımsatıyor. Kulağa hoş geliyor dinlenir gibi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
beati bana biraz pop müziği anımsattı pek sarmadı açıkçası

bu şarkıda benim hoşuma gitti dinlemek isteyen dinleyebilir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kulağa hoş geliyor bu tür şarkılar zevkim değil ama söz müzil güzel

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Fena değil, zaten amatör bir şarkıdan mükemmel olması beklenmez, yani güzel olmuş.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Şarkı iyi ama şahsi görüşüm outotune ayarı o kadar iyi olmamış gibi. Daha iyi ayarlanabilirdi sanki outotune.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sözleri güzel ama hoşuma gitmedi nedense sanki böyle yeni tarz repciler gibi geliyor

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Autotune ile yapılan hiç bir şarkıyı güzel bulmuyorum. Şarkı programla değil güzel sesle yapılır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kulağa hoş gelmedi açıkcası bi tane popçu vardı onun benzeri gibi geldi :d

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Şarkı güzel ama günümüzün hit şarkıları kadar iyi değil ve benim şahsi görüşüm autotune ile ses üzerinde çok oynama yapılmış, biraz daha soft oynama olsa daha iyi olurdu.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tınısı güzel geliyor kulağa

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar okulda otururken arkadaşım akıllı tahtadan bir müzik açtı çok hoştu, müziğin ismini sordum pırlanta dedi neyse müziği evde açtım dinledim falan bayağı bir hoşuma gitti bu kadar güzel olmasına karşılık (bana göre) bu kadar az dinlenmesi zoruma gitti cidden tanınması gereken biri bence dinleyin sizde sevecekmisiniz bu arkadaşa böyle ufak bir destek olmak istedim linkini bırakıyorum, lütfen güzel yazıp geçmeyin sadece benim mi hoşuma gitti bilmiyorum ama gerçekten sizin de müziğin hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.

kulaga hos geliyor ama daha iyi sarkilari da dinlemistim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

çok hoşuma gitmedi nedense

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence de outotune kullanılmak için kullanılmış gibi ama şarkı güzel

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
müzik baya amatör ama hoş dinlettiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...