Unknown
Donator
Dikkat et yapmadan once bankalari iyice arastir en az faiz vereni ve ilk kredinse ise ilk krediyi en az faiz veren bankaya git. Ama bankaya gitmeden once en az 3 ay sigortan olmasi gerekiyor nedeni ise aylik gelirini hesaplamak icinbende öyle yapacam az kaldı
heh işte onu nasıl halletcez, o işin sırrı nedirO muhabbeti çok iyi biliyorum derse çalışacağım diyip konu konuyu aşıyor shortslarda buluyorum kendimi bi bakmışım 1 saat geçmiş amaan kim bakacak bu saatten sonra diyip kapatıyodum
Abi bu işin bir çözümü var bodozlama gireceksin mevzuya zorla da olsa çalışacaksın birkaç gün zorla yapınca mecburiyete bürünüyor alışıyosun sonra da rutin olarak devam ediyor yapmayınca da sanki bir şeyi eksik yapmış gibi içinde bi sıkıntı oluyor oun yapmadan için rahat etmiyor öyle yaniheh işte onu nasıl halletcez, o işin sırrı nedir
motorumun satılması..bir şeyi yapmak istemenize rağmen yapamadığınız şey var mı? Varsa neydi ?
Bende Bende hemde r25 hayalimmmotorsiklet almak istiyorum ama alamıyorum çünkü ailem karşı
inş bir gün diyelim dostumçok iyi bir pc sistemi almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?