arkadaşlar bir siteye giriyorum hesap bilgilerimi yazdıgımda vpn/proxy kullanıyorsunuz diye bir hata veriyor ama bilgisayarda herhangi vpn programı felan yok açıkda değil sebebi ne biliyormusunuz veya istemeden vpn açmış olabilirmiyim
nasıl yani kanka hangi ikisiikiside aynı ağ üstündemi yoksa farklı ağ üstündemi
4tane sayı yazabiliyorum oraya amamerhaba vpn açmış olamazsın ama şunu dene intarnet/ağ ve paylaşım merkezi/ sonra orada erişim türü olacak oradaki mavi yazıya bas ve özellikler de intarnet protokolü sürüm 4 e bas ve aşşağıdaki ıp adreslerine sunları yaz 1.:8.8.8.8 2.:8.8.4.4 yaz düzelir ozaman
8.8.8.8
ben orada yanlıs yazdım 1.ye 8.8.8.8 2.ye 8.8.4.44tane sayı yazabiliyorum oraya ama
olmadı kankaben orada yanlıs yazdım 1.ye 8.8.8.8 2.ye 8.8.4.4
baska bilmiyomolmadı kanka
evet superonline kanka ya valla yardım edebilirmisinkullandığın internet sağlayıcısı super online ise vay haline ücretli vpn den başka şansın yok yada webroot yukle ve bi tarama yaptır
ben seed4.me vpn kullanıyorum ve çok memnunum aşırhızlı paketlerini bi incele derimevet superonline kanka ya valla yardım edebilirmisin
vpn armaıyom knk vpn var diye girmiyo ama vpn felan açık değilben seed4.me vpn kullanıyorum ve çok memnunum aşırhızlı paketlerini bi incele derim