Süper Üye
8 Vram iniz varsa en azından elektrik parasının biraz üstünde bi gelir alırsınız ama kartınız da yorulur yani8 ram var ama kazanç olarak sağlam bir verim alirmi yoksa kazanç azmi olur
aynen öylePcnin Rami değil ekran kartının Rami 6 olması lazım
Karti yormaya gerek yok diyorsun yani8 Vram iniz varsa en azından elektrik parasının biraz üstünde bi gelir alırsınız ama kartınız da yorulur yani
Post automatically merged:
aynen öyle
Ekran kartıni beslemesi için işlemci falan da gerek varmı yoksa sadece ekran kartı olsa yetermi8 Vram iniz varsa en azından elektrik parasının biraz üstünde bi gelir alırsınız ama kartınız da yorulur yani
sadece ekran kartı çalışıyo tabi mining için hepsinin bir olması lazım kötü bi işlemci bile olabilirEkran kartıni beslemesi için işlemci falan da gerek varmı yoksa sadece ekran kartı olsa yetermi
aynen öyle kart kendi parasını çıkartıp bozulur bence denemeye deymezKarti yormaya gerek yok diyorsun yani
kardeşim eteryümü pcyle kasıcağina kendine 1 ekran kartı al bi power bi anakart yeter o anakarta para kzandıktan sonra 4.5 ekran kartıda bağlayabilirsinŞimdi ben Ethereum kaza bilmek için ne tür sağlam bir pc ihtiyaç var
Bencede bunu yapanlar çok ekran kartıyla yapıyor anca kazanıyorlar elektrik çok yiyormuş birdesadece ekran kartı çalışıyo tabi mining için hepsinin bir olması lazım kötü bi işlemci bile olabilir
Post automatically merged:
aynen öyle kart kendi parasını çıkartıp bozulur bence denemeye deymez
İşte elektirik den her türlü geçiriyor yani gerek yok o zaman kazandın ona gidiyorBencede bunu yapanlar çok ekran kartıyla yapıyor anca kazanıyorlar elektrik çok yiyormuş birde
Birde bizim ülkede elektrikten baya kitliyorlar vergiye gider paran hshdhshİşte elektirik den her türlü geçiriyor yani gerek yok o zaman kazandın ona gidiyor
O yüzden o işte yatar kardeş kazandimi elektirik e verince ne anladım benBirde bizim ülkede elektrikten baya kitliyorlar vergiye gider paran hshdhsh
İşte kral çeksem bile aynı bu sefer kazandığım para elektirike gidiyor sence onda kazanç olurmu birde zam üstüne zamGüzel bir ekran kartı çek dostum
Bekle dicemde belki daha çok çıkar yine sen bilin agaİşte kral çeksem bile aynı bu sefer kazandığım para elektirike gidiyor sence onda kazanç olurmu birde zam üstüne zam
bakalım benim amca oğlu yapacak eyer o derse oluyor bende burdan aldım güzel yorumlarla giderim yaparımBekle dicemde belki daha çok çıkar yine sen bilin aga
Şimdi çok klasik konuşacağım. Artan dolar kuru malumunuz. Kaldı ki elektrik zamanları da aldı başını gidiyor. Ee senin bitmesine de az kaldı. Yeni yıl yeni zamlar.Şimdi ben Ethereum kaza bilmek için ne tür sağlam bir pc ihtiyaç var
Eyvallah kralpc ye değil eth kazabilecek bir ekran kartının olması gerekiyor minimum 6gb kartlarla kazım yapılabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?