dedi kodu kardeşim okadar büyük oyunlar var bumu dava açacak korkutmak amacıyla konuşuyorlar bıraksınlar diye
Öyle birşeyin oldugunu duymadım buyuk ihtimalle yalandır.
Peki birisi bizi hile kullanırken yakaladı (Gerçek hayattaDedikodu, bunu yapabilecek varsa Epicgames Fortnite hile kodlayıcılarına mahkeme açıyorlar diye biliyorum.
bu zamana kadar sana yemin ediyorum hileyi sonuna kadar açtım 30 40 kill almışlıgım var 5 levelden 52 levelim daha ban yemedim öyle anlatayım gerçek hayatta felan meseal alakasız ama int kafede pubg hileli oynarken yakalanırsan azını burnunu kırarlarPeki birisi bizi hile kullanırken yakaladı (Gerçek hayatta) Bizi Özel Report etti BAN Yermiyiz? Yoksa 1'den fazla kişimi Report vermeli?
Özel reporttan kastın ne bilmiyorum ama. Oyun içi reportlar CSGO'daki overwatch sistemi gibi kayıtlar izlenerek yapılıyor. 1 kişi bile report etsede sisteme gidiyor o kayıtlar. Ayrıca bize değil hileyi kodlayanı arıyorlar ve bulup mahkemeye sevk ediyorlar. Bizde banlanıyoruz tabii. Umarım konu sona ermiştir.Peki birisi bizi hile kullanırken yakaladı (Gerçek hayatta) Bizi Özel Report etti BAN Yermiyiz? Yoksa 1'den fazla kişimi Report vermeli?
En mantıklı cevabı sen verdin tebrik ederimArkadaşlar Bu Konu İle İlgili Benimde Kulağıma Bir Kaç Şey Gelmedi Değil ;
Bazı Kişilerin MemoryHackers'daki PUBG Hile Yapımcılarına Dava Açıldığını
Hileyi Kullananlarda Bu Dava'nın İçinde Bulunduğunu
Kişilerin Hileyi Kaldırıp Bir Daha Çıkartmazlarsa Bir Sorun Olmayacağını
Yoksa Ağır Tazminat Davaları Açılacağını Ve Benzeri Şeyler Oralıkta Dolanıyor.
Bunlardan HiçBiri Doğru Değildir , Hileyi Kullanmamanız İçin Söylenen Bir Yalandır. Peki Hile Açınca Ban Yiyormuyuz ? Hayır , Şuanda Ban Atmıyor Hile , 62 Levelden Selamlar.
Herşeyi Bir Yana Bırakın , Açın Hilenizi Keyfinize Bakın.
İyi Forumlar.
Özel report Resimli reportÖzel reporttan kastın ne bilmiyorum ama. Oyun içi reportlar CSGO'daki overwatch sistemi gibi kayıtlar izlenerek yapılıyor. 1 kişi bile report etsede sisteme gidiyor o kayıtlar. Ayrıca bize değil hileyi kodlayanı arıyorlar ve bulup mahkemeye sevk ediyorlar. Bizde banlanıyoruz tabii. Umarım konu sona ermiştir.
İyi forumlar
Rica Ederim Bilmeyenlerede Bilgilendirme Oldu. TelaşlanmasınlarEn mantıklı cevabı sen verdin tebrik ederim
Bende duymuştum o konuyu o yüzden konu açtım.
Benim de bildiğim böyle...Dedikodu, bunu yapabilecek varsa Epicgames Fortnite hile kodlayıcılarına mahkeme açıyorlar diye biliyorum.
1 Kişinin Report uyla ban yemessin eyer o adamdan once 3 4 kişi daha report ederse ban yeme riskin %85 kapıdadır.Peki birisi bizi hile kullanırken yakaladı (Gerçek hayatta) Bizi Özel Report etti BAN Yermiyiz? Yoksa 1'den fazla kişimi Report vermeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?