Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
o msi laptop incelemesini ben de gördüm bir şey demedim zaten teknoloji bu her yerde paylaşılması gerekiyor burda farklı olmasını bekleyemezsin.
kendi anlatımını eklemesine gerek var mı ki böyle bir şey çıkmış arkadaş da bunu duyuruyor işte kendi anlatımını eklemek zorunda değil. Ama düşüncene saygı duyuyorum herkes farklı düşünebilir.Teknolojinin özelliklerini değiştirsin demedim. içine bir şeyleri kendi anlatımıyla ekleyebilir bence. En azından başlığa farklı bir şey yazabilir. MSI XXX Model Laptop İncelemesi gibi. İçerik c&p yaptığı için başlık bile aynı. Aradaki farkı göremiyorsan yorumumu görmezden gelebilirsin iyi forumlar.
Bende sana tabiki saygı duyuyorum fakat hala sorunlu bir nokta var fark edemediğin, bunu paylaşan başka bir kaynağın içeriğini bize tekrar duyuruyor. Madem teknolojiyi duyuracak kendisi anlatımıyla resimleriyle özellikle ve özellikle KONU BAŞLIĞI ile duyurmalı.kendi anlatımını eklemesine gerek var mı ki böyle bir şey çıkmış arkadaş da bunu duyuruyor işte kendi anlatımını eklemek zorunda değil. Ama düşüncene saygı duyuyorum herkes farklı düşünebilir.
evet daha öznel bir şekilde duyurabilirdi o da onun eksiği diyelim.Bende sana tabiki saygı duyuyorum fakat hala sorunlu bir nokta var fark edemediğin, bunu paylaşan başka bir kaynağın içeriğini bize tekrar duyuruyor. Madem teknolojiyi duyuracak kendisi anlatımıyla resimleriyle özellikle ve özellikle KONU BAŞLIĞI ile duyurmalı.
Asıl ben teşekkür ederim. Açıklama yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim.Merhaba, şimdi kural şu şekilde başka site adı vermek yasaktan kasıt rekl4m gibi başka hile/hack forumdan bahsediyoruz. Teknoloji ve başka tür forum bir sorun teşkil etmemektedir. Yetkilimiz kuralı yanlış yorumlamış. Bu sorun düzeltilecektir. Yetkililer komple kendileri makale yazamaz ancak dediğiniz gibi biraz daha fazla yorumlama katabilir bu konuda haklısınız bunun düzeltilmesi için gerekeni ileteceğim. Yaşanan sorundan dolayı kusura bakmayın. Geri dönüşünüz için teşekkürler.
El Birliğiyle Hallettik Desem Yalan Olur Hadi Yine İyisinAsıl ben teşekkür ederim. Açıklama yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim.
Rica etsem konuyu kilitler misiniz istediğim dönüşü aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?