bir uygulama ayarlarımı bozdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben cs go da ping düşürmek için bir program indirdim ve o programda fps arttır diye bir şey vardı onuda açtım evet fps arttırıyodu ama pingimi düşürmediği için işime yaramıyordu bende sildim fps arttır özeeliği pc de çok şey değiştirdi windowsun yazıları pis gözükemeye başladı bazı özellikler kapandı bu sorunu format atmadan nasıl çözebilirim yardım edebilecek olan varmı

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
virüs bulaşmış olabilir en iyisi format at bilmediğin ve güvenilir olmayan uygulamaları indirme derim

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
1-Arama yerine "gelişmiş sistem ayarları" yaz, çıkan yere gir,
2-En üstte Performans yazan bir kısım var onun altındaki ayarlar butonuna tıkla,
3-Sende "En iyi performans için ayarla" seçili olacak, sen "Bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin"e bas,
4-Tamam'a bas(Büyük ihtimalle sorunun çözülmüş olacak)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
1-Arama yerine "gelişmiş sistem ayarları" yaz, çıkan yere gir,
2-En üstte Performans yazan bir kısım var onun altındaki ayarlar butonuna tıkla,
3-Sende "En iyi performans için ayarla" seçili olacak, sen "Bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin"e bas,
4-Tamam'a bas(Büyük ihtimalle sorunun çözülmüş olacak)
çok sağol sorunum çözüldü işe yaradı

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok sağol sorunum çözüldü işe yaradı
Bro birdaha işin olur falan asla bilgisiyarcilara götürme pc ye erisebiliyorsan ayarlardan resetle erisemiyorsan bir arkadasin bilgisiyarindan usb belleğe rufusla windows yazdir kendin at daha güvenilir olur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
virüs bulaşmış olabilir virüs taraması yap

Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Gelişmiş sistemden en iyi performansa çek düzelir ping düşürücü indirip FPS arttırıcı kullanmışsin çok tuhaf olmuş ping için DNS değiştirip ip flug sıfırla ardından wifinin Kanal ayarına girip 192.168.1.1 den en iyi kanal ayarlarini yaparsan çok çok daha iyi olabilir iyi forumlar

Üye
5 HİZMET YILI
format at veya sağlam bir virüs koruyucu indir fakat virüs koruyucu içi geç en iyisi format

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kesinlikle bir format düşün kardeşim gerekli programları bir usb aktar ardından bir format güzel olur

Gülüşlerim var benim her sıkıntıya eyvallah diyen
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ayarlarını değiştirmiş olabilir yukarıda arkadaş anlatmış ya öyle yap olmazsa virüs olabilir format atman gerekecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...