Biraz tavsiye almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Gençsin ama zaman çok hızlı geçiyor. Adapte olmakta zorluk çekiyorsan ve devamlı çalışmak sana göre değilse haftalık bir program yap ve kendini zorla günde 1 saat bile çalışıyor olsan istediğin bölümü rahatlıkla kazanabilirsin. Gençlerimizin çoğu zeki iş kafayı vermekte bence başarabilirsin güzel kardeşim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Gençsin ama zaman çok hızlı geçiyor. Adapte olmakta zorluk çekiyorsan ve devamlı çalışmak sana göre değilse haftalık bir program yap ve kendini zorla günde 1 saat bile çalışıyor olsan istediğin bölümü rahatlıkla kazanabilirsin. Gençlerimizin çoğu zeki iş kafayı vermekte bence başarabilirsin güzel kardeşim.
deneyeceğim teşekkür ederim yorumlarınız için

Kim ne oluyorsa Allah mübarek etsin
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
allah tüm öğrencilerin yardımcısı olsun

qxp

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka bir kız için sakın yakma kendini, çok uzun bir ömür karşına kimler kimler gelicek. özgüven kazanman lazım kendini hep en iyi olduğuna inandır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhabalar ben 19 yaşındayım ve Adana da oturuyorum adım Hasan, Lise, web programcılığı mezunuyum fakat Üniversite sınavına hazırlanmak istiyorum ama bir türlü hazırlanamıyorum, ders çalışmak istiyorum ama içimden kendime olan inancım yitti diyebilirim (bazı ailevi ve kız arkadaşsal olaylardan dolayı) ne yapabilirim bana akıl verin ne olur Matematik öğrenmek istiyorum ama bir türlü kendimi ikna edemiyorum test çözemiyorum, kitap başına oturunca direkt canım sıkılıyor dikkatim dağılıyor aklımda tuhaf tuhaf şeylere dalıyorum ve bu benim çok canımı sıkıyor. yok mu bunun bir çözümü sizin de böyle yaşayıp da atlatabildiğiniz
Kİtap oku en azından türkçede netlerin artar

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Hedefine odaklan kimsenin sana söylediği boş yorumları da umursama kendini 1 sene derslere ver zaten kazandıktan sonra rahatlıyorsun.

HAYAT CESURLARI SEVER
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kız arkadaş pişmanlıktır :)

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bende adanada yaşıyorum ben 17 yaşındayım ben muzik açıyorum unutuyorum herşeyi ama arkadaşşal dedigin için yeni arkadaş edin ama sanal arkadaş gerçek arkadaş olmasın. Lafan dagildıgında konuş

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Suanki sistem malesef böyle üzerine yaşadıklarımız sizleri etkiliyor ama bir gerçek yasam var siz bu yaşamda nerede olmak isyorsunuz amacınız hedef nokta koyarak konsantre olmanız gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...