Birine "Kokuyorsun" Demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Konumu üşenmeyip açtığınız için teşekkürler,konu yanlış biyere açıldıysa lütfen taşıyın.

Tarkan isimli bi arkadaşım var,bana hangi cesaretle bilmiyorumda leş gibi kokuyorsun diyor
Biraz şişman olduğum içinde hemen terliyorum.Çocuğa her ne kadar bu benim vücut kokum değil ter kokum desemde
inanmak istemiyor "bu ne biçim ter kokusu len" deyip geçiştiriyor. Çocukla yaklaşık 5 yıldır arkadaşız arkadaş arasında
böyle şeyler olmazda Bana karşı hiç çekinmeden beyninde ne düşünüyorsa söylüyor direk.
Her üç günde bir duş alıyorum sırf çenesini kapasın diye ama yine olmuyor.Duş aldığımın ertesi günü
yine kokuyosun diyor ve canımı sıkıyor. Çocukla bir kaç kez konuşmama kararı aldım uzak durmaya çalıştım
gitmiyor yapıştı bırakmıyor resmen Bu çocuğa karşı vereceğiniz bi taktik var mı?

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ağzının üstüne 2 tane vur korkut onu döv bidaha yanaşmaz.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ulan bu nasıl arkadaş kafasını kıracaksın ki bir daha öyle demesin.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Sen Big Smoke, cocuk CJ , öhm öhm söylüyorum. Evine pus geldiği zaman sopayla ;
- "You picked the wrong friend fool"
diyerek üstüne git o korku ona yetecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ailesine söyle bana kokuyorsun falan diyor de bidaha sana yaklaşmaz

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
3 günde 1 duş almak nedir birader, arkadaşın haklı o zaman. Sabah her kalktığında duşunu alıcaksın, (yatarken değil, sabah kalktığında. Çünkü uyurken terlersen yatarken yaptığın duşun bi anlamı kalmaz.) . Duşunu aldıktan sonra vücut deodorant'ını sıkıcaksın, bide boynuna 2 fıs parfüm tamamdır. Her gün bunu yapıcaksın. Milleti leş kokunla rahatsız etmeye hakkın yok.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
3 günde 1 duş almak nedir birader, arkadaşın haklı o zaman. Sabah her kalktığında duşunu alıcaksın, (yatarken değil, sabah kalktığında. Çünkü uyurken terlersen yatarken yaptığın duşun bi anlamı kalmaz.) . Duşunu aldıktan sonra vücut deodorant'ını sıkıcaksın, bide boynuna 2 fıs parfüm tamamdır. Her gün bunu yapıcaksın. Milleti leş kokunla rahatsız etmeye hakkın yok.
benim söylemek istediklerimi söylemişsin :)

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
herşeyden önce elinin tersiyle bi geçireceksin sonra da banyo yapmayı sıklaştıracaksın

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
"Milleti leş kokunla rahatsız etmeye hakkın yok." Pardon Bayım umarım doğru okumuşumdur
Post automatically merged:

Genellikle yatağımı soğuk tutuyorum akşam yatarken terleme gibi bi durum yok bu çocuk dışındada tanıdıklarım var onlarada aynı soruyu sordum samimi bir şekilde cevapla dediğimdede birşey olmadığını söylediler.
Post automatically merged:

Hergün parfümüydü deodorantıydı sıkıyorum yine aynı Hiperhidroz hastalığımın olduğunu düşünüyorum :S

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim 3 günde bir duş biraz az gibi. Minimum 2 günde bir duş almalısın, ayrıca ter sorunu için doktora gidebilirsin. Bir arkadaşımda da ter sorunu vardı, b12 eksikliğinden kaynaklanıyormuş, b12 iğnesi verdi doktor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...