Arkadaşlar baya önceden bi sınıf arkadaşıma yapmış olduğum bi GFX banner ilk deneyişimdi hiç anlamazdım ona göre sizin değerlendirmenizi bekliyorum Yazıda CATEAM yazıyor evet biraz karanlık olmuş okunmuyor olabilir kusuruma bakmayın.
Eywallah teşekkür ederim dedigim gibi ilk denememdiYok be kanka bu olmamış ya biraz daha uğraşyine de emeğine eline sağlık
Teşekkür ederimyinede ugrasmıs adam hll
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim fakat ''op'' derken ne demek istedin anlamını bilmiyorum daDediğin gibi gerçekten ilk çalışmansa aşırı "op" başarılar hocam.
Op over power yani baya güzel dedimTeşekkür ederim fakat ''op'' derken ne demek istedin anlamını bilmiyorum da![]()
Haklısın Teşekkür ederimKendini geliştirmen lazım
Bilgilendirdigin için saolOp over power yani baya güzel dedim![]()
benım altımdaki resımde ılk çalışmamın eserı ne kadar kotu olsadaDediğin gibi gerçekten ilk çalışmansa aşırı "op" başarılar hocam.
Bence fena degil fakat yinede gelişecegini düşünüyorum 3d Yazı Cinema4d veya blender dan felanmı ? Fakat karganın agzında lamba olması -.-benım altımdaki resımde ılk çalışmamın eserı ne kadar kotu olsada![]()
karga reis ılık oluyor bize bu arada benımkınıBence fena degil fakat yinede gelişecegini düşünüyorum 3d Yazı Cinema4d veya blender dan felanmı ? Fakat karganın agzında lamba olması -.-![]()
Hmm güzel fakat sana Cinema4d yi öneririm Daha iyi 3d Yazılar çıkartabilecegini düşünüyorum o programlakarga reis ılık oluyor bize bu arada benımkınıadobe p cc den yaptım onu soruyorsan
İlk çalışmana göre gayet iyi ben de anlamıyorum fakat değişik yani çalışılmış üzerinde.benım altımdaki resımde ılk çalışmamın eserı ne kadar kotu olsada![]()
tşekkür ederim :bide bunu yaparken karnımda sancılar vardı bıraz hastaydım kıvrandımİlk çalışmana göre gayet iyi ben de anlamıyorum fakat değişik yani çalışılmış üzerinde.
hm peki teşekkür ederimHmm güzel fakat sana Cinema4d yi öneririm Daha iyi 3d Yazılar çıkartabilecegini düşünüyorum o programla