13 Tem 2017 #1 Jessiaw J Uzman Üye Katılım 8 Haz 2017 Mesajlar 178 Tepki puanı 47 Ödüller 4 Yaş 30 8 HİZMET YILI 1- Gizli sekmeyi açtıktan sonra 100 tane sekme açarsanız sayaçta rakamlar yerine ' ; ) ' bu ifade geliyor. Yani kısacası google ne yaptığımızı biliyor 2- Albert Einstein , ilk evlendiği eşine ' Her gün kıyafetlerim düzenlenilecek ve eşyalarıma dokunulmayacak . ' yazan bir anlaşma imzalatmıştır . 3- Dejavu , beynimizin geçmiş bir hatırayı şu andaki duruma uyarlamaya çalışıp başarısız olmasıyla o anı daha önce yaşamışız gibi olmasıdır . 4- Yapılan araştırmaya göre Türkiyenin %60 ı zombi istilasının gerçekleşmesini istiyor. 5- Yurt dışında , outlas 2 oynarken kalp krizi ve ölen kişi sayısı fazla olsada , Türkiyede oynayanlara hiç bir şey olmamıştır . Günün sorusu : 24 Saatliğine bütün suçlar serbest olsa hangi suçu işlersiniz ? Dipnot : Eğer ilgi gelirse günlük olarak böyle bilgiler paylaşacağım ve Her paylaşım sonunda günlük bir soru soracağım bu şekilde.
1- Gizli sekmeyi açtıktan sonra 100 tane sekme açarsanız sayaçta rakamlar yerine ' ; ) ' bu ifade geliyor. Yani kısacası google ne yaptığımızı biliyor 2- Albert Einstein , ilk evlendiği eşine ' Her gün kıyafetlerim düzenlenilecek ve eşyalarıma dokunulmayacak . ' yazan bir anlaşma imzalatmıştır . 3- Dejavu , beynimizin geçmiş bir hatırayı şu andaki duruma uyarlamaya çalışıp başarısız olmasıyla o anı daha önce yaşamışız gibi olmasıdır . 4- Yapılan araştırmaya göre Türkiyenin %60 ı zombi istilasının gerçekleşmesini istiyor. 5- Yurt dışında , outlas 2 oynarken kalp krizi ve ölen kişi sayısı fazla olsada , Türkiyede oynayanlara hiç bir şey olmamıştır . Günün sorusu : 24 Saatliğine bütün suçlar serbest olsa hangi suçu işlersiniz ? Dipnot : Eğer ilgi gelirse günlük olarak böyle bilgiler paylaşacağım ve Her paylaşım sonunda günlük bir soru soracağım bu şekilde.
13 Tem 2017 #2 nurioktay35 N Üye Katılım 13 Tem 2017 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 25 8 HİZMET YILI teşekkürler
14 Tem 2017 Yasaklandı #3 MiroslavStoch M #De Tanırlar Banlı Üye Katılım 6 Ağu 2016 Mesajlar 1,489 Tepki puanı 512 9 HİZMET YILI Gizli Sekmeyi 100 tane açtım hatta daha fazlasını ancak ' ; ) ' ifadesi belirmedi eğer sende olduysa ss çekip atar mısın.
Gizli Sekmeyi 100 tane açtım hatta daha fazlasını ancak ' ; ) ' ifadesi belirmedi eğer sende olduysa ss çekip atar mısın.
14 Tem 2017 Konuyu başlatan #4 Jessiaw J Uzman Üye Katılım 8 Haz 2017 Mesajlar 178 Tepki puanı 47 Ödüller 4 Yaş 30 8 HİZMET YILI MiroslavStoch' Alıntı: Gizli Sekmeyi 100 tane açtım hatta daha fazlasını ancak ' ; ) ' ifadesi belirmedi eğer sende olduysa ss çekip atar mısın. Genişletmek için tıklayın ... PCden mi denedin telefondan mı ?
MiroslavStoch' Alıntı: Gizli Sekmeyi 100 tane açtım hatta daha fazlasını ancak ' ; ) ' ifadesi belirmedi eğer sende olduysa ss çekip atar mısın. Genişletmek için tıklayın ... PCden mi denedin telefondan mı ?
14 Tem 2017 Yasaklandı #5 MiroslavStoch M #De Tanırlar Banlı Üye Katılım 6 Ağu 2016 Mesajlar 1,489 Tepki puanı 512 9 HİZMET YILI Jessiaw' Alıntı: PCden mi denedin telefondan mı ? Genişletmek için tıklayın ... PCden denedim kardeşim
Jessiaw' Alıntı: PCden mi denedin telefondan mı ? Genişletmek için tıklayın ... PCden denedim kardeşim
14 Tem 2017 #6 Spanity Alkoholisch Emektar Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 2,021 Çözümler 1 Tepki puanı 534 Ödüller 13 9 HİZMET YILI Tamamen renkli konu içeriği yasak kardeşim konunu düzenlermisin ?
14 Tem 2017 Konuyu başlatan #7 Jessiaw J Uzman Üye Katılım 8 Haz 2017 Mesajlar 178 Tepki puanı 47 Ödüller 4 Yaş 30 8 HİZMET YILI MiroslavStoch' Alıntı: PCden denedim kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Mobilden deneyince oluyor kardeşim. Pcden denemedim
MiroslavStoch' Alıntı: PCden denedim kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Mobilden deneyince oluyor kardeşim. Pcden denemedim