Bu konuda size katılıyorum heleki güvenliğin bu kadar sıkıntıda olan bir dönemde hiç o toplara girmeyinArkadaşlar merhaba, bir kaç konu gördüm ufak bi uyarıda bulunmak istedim. Her siteye güvenip de TC gibi önemli şeylerinizi vermeyin. Güvenilinirliğini iyice araştırın. Bir gün olurda site patlarsa TC niz açığa çıkarsa ve illegal olaylarda kullanılınırsa başınız yanar. 3-5 kuruş için inanın ki değmez. Sadece bilgilendirmek istedim kullanıp kullanmamak size kalmış. Allaha emanetsiniz dostlar.
Bu konuda size katılıyorum heleki güvenliğin bu kadar sıkıntıda olan bir dönemde hiç o toplara girmeyin
Açılan bir konu ilk önce Admin onayından geçilmiyor direkt açılıyor eğer kurallara aykırıysa Adminler tarafından siliniyor.Bir de Adminlerin o konuları onaylamasına aşırı şaşırıyorum.
Açılan bir konu ilk önce Admin onayından geçilmiyor direkt açılıyor eğer kurallara aykırıysa Adminler tarafından siliniyor.
Bu arada hicbiyerde kullanmasanızda patlıyabiliyor. veyahut bilinen markalarda v.s v.sde bu konuda bankalarada güven yok kuralları dısına cıkmak iştemiyorum ama bilinen bankalarda patlıyabiliyor yani pekte güvenli sanmayınArkadaşlar merhaba, bir kaç konu gördüm ufak bi uyarıda bulunmak istedim. Her siteye güvenip de TC gibi önemli şeylerinizi vermeyin. Güvenilinirliğini iyice araştırın. Bir gün olurda site patlarsa TC niz açığa çıkarsa ve illegal olaylarda kullanılınırsa başınız yanar. 3-5 kuruş için inanın ki değmez. Sadece bilgilendirmek istedim kullanıp kullanmamak size kalmış. Allaha emanetsiniz dostlar.
MerhabalarBir de Adminlerin o konuları onaylamasına aşırı şaşırıyorum.
bencede yapmayın arkdaşım para kazancam diye tc numarasını bi uygulamaya vermişti çocuktan 2000 tl para çektiler dikkat edin sakın yapmayınArkadaşlar merhaba, bir kaç konu gördüm ufak bi uyarıda bulunmak istedim. Her siteye güvenip de TC gibi önemli şeylerinizi vermeyin. Güvenilinirliğini iyice araştırın. Bir gün olurda site patlarsa TC niz açığa çıkarsa ve illegal olaylarda kullanılınırsa başınız yanar. 3-5 kuruş için inanın ki değmez. Sadece bilgilendirmek istedim kullanıp kullanmamak size kalmış. Allaha emanetsiniz dostlar.
Ben de sana katılıyorum TC kimlik numaranızdan ikametgahınıza, sosyal güvenlik bilgilerinize hatta üniversite sınavı sonuçlarınıza kadar kadar ulaşılma ihtimali var İçinde yaşadığımız bu siber çağda verilerinizin güvenliğine kendi can güvenliğiniz kadar dikkat edin . Sonradan başınız ağırmasın.Arkadaşlar merhaba, bir kaç konu gördüm ufak bi uyarıda bulunmak istedim. Her siteye güvenip de TC gibi önemli şeylerinizi vermeyin. Güvenilinirliğini iyice araştırın. Bir gün olurda site patlarsa TC niz açığa çıkarsa ve illegal olaylarda kullanılınırsa başınız yanar. 3-5 kuruş için inanın ki değmez. Sadece bilgilendirmek istedim kullanıp kullanmamak size kalmış. Allaha emanetsiniz dostlar.
farklı kaynaklardan ulaşmaları ayrı bir suç ama direkt olarak kendin bu bilgileri vermen farklı bir olay dostum aradaki farkı kaçırıyorsunaçıkçası bu dönemlerde tc ile çok fazla birşey yapılamaz zaten 2 yıldır tcler ortalıkta geziyor e devlet hacklenmişmiydi öyle birşey olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?