Dostum, artık T.C. kimlik numarasıyla pek fazla işlem yapılamıyor. Senin dediğin durumlar bayağı eskide kaldı. Bakanlık bile bunun için bir genelde yayınladı; Seri numarası, aile sıra no gibi bilgiler paylaşılmadığı müddetçe sadece kimlik numarası ele alınarak hiçbir işlem yapılamayacağı beyan edildi. Zaten şu sıralar T.C. kimlik numarası bir nevi doğrulama görevi görüyor ve her yerden erişilebiliyor.Arkadaşlar merhaba, bir kaç konu gördüm ufak bi uyarıda bulunmak istedim. Her siteye güvenip de TC gibi önemli şeylerinizi vermeyin. Güvenilinirliğini iyice araştırın. Bir gün olurda site patlarsa TC niz açığa çıkarsa ve illegal olaylarda kullanılınırsa başınız yanar. 3-5 kuruş için inanın ki değmez. Sadece bilgilendirmek istedim kullanıp kullanmamak size kalmış. Allaha emanetsiniz dostlar.
katılıyorum özelliklede papara hesap kiralamada içindeArkadaşlar merhaba, bir kaç konu gördüm ufak bi uyarıda bulunmak istedim. Her siteye güvenip de TC gibi önemli şeylerinizi vermeyin. Güvenilinirliğini iyice araştırın. Bir gün olurda site patlarsa TC niz açığa çıkarsa ve illegal olaylarda kullanılınırsa başınız yanar. 3-5 kuruş için inanın ki değmez. Sadece bilgilendirmek istedim kullanıp kullanmamak size kalmış. Allaha emanetsiniz dostlar.
bit'xene olarak açılmış bir post ise bu cidden gülüyorum yeni bir borsa değil orası.Baya bir sponsor olduğu firma var.Adana demir sporun göğüs forması sizin güvenilir değil dediğinz yeri büyük paraların döndüğü şirketler araştırmadan kabul etmez.
ise dedim dostum sinirlenmene gerek yokBi bak bakayım o şirkete mi açmışım konuyu?
haklısın bi ara tcmi kaptırıyordum :/Arkadaşlar merhaba, bir kaç konu gördüm ufak bi uyarıda bulunmak istedim. Her siteye güvenip de TC gibi önemli şeylerinizi vermeyin. Güvenilinirliğini iyice araştırın. Bir gün olurda site patlarsa TC niz açığa çıkarsa ve illegal olaylarda kullanılınırsa başınız yanar. 3-5 kuruş için inanın ki değmez. Sadece bilgilendirmek istedim kullanıp kullanmamak size kalmış. Allaha emanetsiniz dostlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?