Onaylı Üye
kusura bakma knk amacım hakaret değil ama çok cahilce bir konuşma yapmışsın şöyle söyliyim bu işlerle 3 5 uğraşanlar hemen anlar şuan rusyadaki 10 yaşındaki sarışın veledden tut minecraftta hile yaptı diye kendini hacker sanan herkesde tc kimlik numaran var en basitinden mernis 2015 yaz bi kaç video izle emin ol fake değiller kankam ki tc kimlik numarasıyla hiçbirşey yapılmıyor o yüzden endişe etmene gerek yok ama şunu bil sana ulaşmak isteyen ve 3 5 sanalla uğraşan fark etmez 10 yaşındaki veledlerde yapabiliyor bunları ev aderini telefon numaranı sülaleni bulurlar ha hiçbir bok yapamazlarArkadaşlar merhaba, bir kaç konu gördüm ufak bi uyarıda bulunmak istedim. Her siteye güvenip de TC gibi önemli şeylerinizi vermeyin. Güvenilinirliğini iyice araştırın. Bir gün olurda site patlarsa TC niz açığa çıkarsa ve illegal olaylarda kullanılınırsa başınız yanar. 3-5 kuruş için inanın ki değmez. Sadece bilgilendirmek istedim kullanıp kullanmamak size kalmış. Allaha emanetsiniz dostlar.
Bu konuda size katılıyorum heleki güvenliğin bu kadar sıkıntıda olan bir dönemde hiç o toplara girmeyin
Arkadaşlar merhaba, bir kaç konu gördüm ufak bi uyarıda bulunmak istedim. Her siteye güvenip de TC gibi önemli şeylerinizi vermeyin. Güvenilinirliğini iyice araştırın. Bir gün olurda site patlarsa TC niz açığa çıkarsa ve illegal olaylarda kullanılınırsa başınız yanar. 3-5 kuruş için inanın ki değmez. Sadece bilgilendirmek istedim kullanıp kullanmamak size kalmış. Allaha emanetsiniz dostlar.
Arkadaşlar merhaba, bir kaç konu gördüm ufak bi uyarıda bulunmak istedim. Her siteye güvenip de TC gibi önemli şeylerinizi vermeyin. Güvenilinirliğini iyice araştırın. Bir gün olurda site patlarsa TC niz açığa çıkarsa ve illegal olaylarda kullanılınırsa başınız yanar. 3-5 kuruş için inanın ki değmez. Sadece bilgilendirmek istedim kullanıp kullanmamak size kalmış. Allaha emanetsiniz dostlar.
bence telegram gruplarında kayıt olanlara 50tl tarzı reklamlar veriliyor siteye kayıt için tc bilgileri vs isteniyor vermeyin arkadşalar 50tl kazanacaksını diye riske girmeye değmez.Arkadaşlar merhaba, bir kaç konu gördüm ufak bi uyarıda bulunmak istedim. Her siteye güvenip de TC gibi önemli şeylerinizi vermeyin. Güvenilinirliğini iyice araştırın. Bir gün olurda site patlarsa TC niz açığa çıkarsa ve illegal olaylarda kullanılınırsa başınız yanar. 3-5 kuruş için inanın ki değmez. Sadece bilgilendirmek istedim kullanıp kullanmamak size kalmış. Allaha emanetsiniz dostlar.
ses onayı olmadan bir şey yapamıyorlar diye biliyorumarkadaşlar size tavsiyem hiçbir siteye tc kimliğinizi vermeyin ne kadar güvenli olursa olsun bilgileriniz s4tılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?