para kazanmak için tc isteyen birine zaten güven olmaz istese istese parayı aktarcağı hesabı ister öle bi dolandırıcı olduğu zaman yüksek ihtimal ihbar ederim
dostum en güzeli kendin calışıp kazanmak ya nede olsa sanal yani bügüne kadar hiç böyle yolarla para kazanmak istemedim aynen kimseye güvenmeyin sıkıntı cıkar böyle durumlar bildiğin yoldan gitmek en iyisi
Devletimiz de yeni kimlik kartlarını bunun için yaptı zaten tc kimliğin çok önemli bir şeyi yok artık piyasada eskiye göre üstüne suç işlenme v.b olayları yeni kimlik kartlarında güvenlik kodu gibi atm kartlarında ki bir kod mevcut seri no diye bu kodunuz yayılmadığı sürece pek bir problem çıkmaz lakin tc bir işe yaramıyor vereyim kafasıda çok sağlıklı değil
ben tüm bu yemek sipariş sitlerinde vs çalınan bilgilerden sonra aslında tc kimliğin saklanıcak bir tarafı olmadığını düşünüyorum ulaşmak isteyen her türlü ulaşır zaten diye düşünüyorum.
zaten yemeksepeti ve devletin kendisi sağ olsun bilgilerimiz büyük/küçük tüm şirketlerin elinde oyuncak oldu bari onlardan önce biz satalım da bir şey kazanmış olalım