önemli olan hile kodlarını bulabilmek ve oyunun korumasına yakalanmamak değil mi ? hilemizide exeye cevirmek için dil şart örnek olarak c# sectim bu görecelidir tabiki exede de neler olur kullanıcı adı şifre için label textbox felan giriş yapmak için buttonlar bunların içinede çalışması için temel kodları yazıcanSadece c# bilerek hile yapamazsın ki.
C++ , assembly gibi diller de öğrenmen gerek ki zaten tam anlamıyla öğrendiğinde nasıl yapılıcağını biliceksin.
zaten konumda not olarakta gectim tecrübeli kişiler cevaplarsa memnun olurum diye umarım bu işte iyi olanlar yardımcı olur bu işlemler için bunları öğrenceksin gibi tavsiyeler ...Biraz yutuptan birazda burdaki yetkililerden yardım alarak yapabilirsin
dostum tavsiye degil yanlış anlasıma olmasın bilgi dersen ben bilmedgim seyleri yutuptan veya forumlardan ögreniyorum burdaki yetkili arkadaslarda yardımcı olurlar demek istedim fikir benimkizaten konumda not olarakta gectim tecrübeli kişiler cevaplarsa memnun olurum diye umarım bu işte iyi olanlar yardımcı olur bu işlemler için bunları öğrenceksin gibi tavsiyeler ...
reis inan ytdenbaktım yeterli kaynak yok en iyisi bu işlerde iyi olanlardan tavsiyeler almakdostum tavsiye degil yanlış anlasıma olmasın bilgi dersen ben bilmedgim seyleri yutuptan veya forumlardan ögreniyorum
Önemli olan hile yapmak için kodlama öğrenmemek. Herhangi bir şey yapabilmek için öğrenmek. Hile kodlamak için dil öğrenmeye çalışanlar fazla fakat başaran çok çok çok az.önemli olan hile kodlarını bulabilmek ve oyunun korumasına yakalanmamak değil mi ? hilemizide exeye cevirmek için dil şart örnek olarak c# sectim bu görecelidir tabiki exede de neler olur kullanıcı adı şifre için label textbox felan giriş yapmak için buttonlar bunların içinede çalışması için temel kodları yazıcan
başarılar sana şimdidenreis inan ytdenbaktım yeterli kaynak yok en iyisi bu işlerde iyi olanlardan tavsiyeler almak
Alınma ama başaracağını pek sanmam bu yolda@DavutHaxør söylediğin dogru fakat ben bu yolu seviyorm
teşekkürler kardeşimAlınma ama başaracağını pek sanmam bu yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?