Bitcoin al-Sat kar edebilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba bir miktar param var bitcoin alip bekletip yukselince sagmayi dusunuyorum uzun vadede sizce altin mi cok kazandirir bitcoin mi ?
altın her zaman değerlenir ama bitcoin öyle değil malaseff
Post automatically merged:

PACcoin 520000 adet var bende ilk çıktığın da ücretsiz dağıtmışlar dı bunun satışını falan nasıl yapabilirim yardımcı olabilcek olan
buyur kardeşim buradan izleyerek öğrenebilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
çok sıkı takip etmen gerek. piyasası çok dengesiz. bir de kaybedince üzüleceğin kadar para yatırma.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bitcoin al sat için hangi siteyi kullanıyorsunuz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bitcoin 1-2 ay önce 30binlere düşmüşdü. simdi tekrar 60-70binlerde sana tavsiyem böyle düşüşleri takip et. 1 günde tekrar yükselmişti. Almadiğima pişmanim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bitcoin alım satım işine girmeni tavsiye etmem çünkü bitcoin de aşırı dalgalanmalar oluyor. Bilerek yükseltiyorlar sonra anında çakıyorlar değeri. AL SAT işi eskidendi girme

вσяη тσ ∂ιє
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşım ile 2 - 3 ay önce bitcoin mining işine girmeyi düşünüyorduk amerikada yaşayan ve borsa, hisse senedi, fon gibi konularla baya içli dışlı olan bi akrabamla konuştuğumda bitcoine yatırım yapmamamı yatırım yapacaksam altına veya fon hisse senedi şeklinde yapmamı söylemişti ama nedenını söylemedi kendisi güvendiğim biridir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence ilerde kesinklikle değerlenir ilerde onu kullanırız buyuk ihtimal bir para birimi olarak

Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba bir miktar param var bitcoin alip bekletip yukselince sagmayi dusunuyorum uzun vadede sizce altin mi cok kazandirir bitcoin mi ?
Uzun vadeli yatırımda çok iyi para kazanırsın ama 1-2 yıllık bir süre için tercih etmemelisin arkadaşında dediği gibi inişli çıkışlı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Edebilirsin kardeşim oda bir borsa sonuçta ama al sat işleri pek para kazandırmıyor diye biliyorum genede dikkatlki ol

Üye
7 HİZMET YILI
uzun vadeli, yatırımcıysan senı üzmiyecek rakamla gir derim sık sık takip etmemelisin sıkı takıpcı olursan para pul olur al sat anlamıyorsanız
Post automatically merged:

bitcoinde al sat yaparak iyi kar edersiniz ama grafik okuyabıliyorsanız tabi al sat kabiliyetiniz yoksa hic bulaşmayın paranıza yazık olur

Üye
6 HİZMET YILI
altının düşmesini bekle sonra altına yatır derim altın gerçekten karlı iş 350 ye kadar düşecek diyorlar biraz bekle bir şeyler kesinleşsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim dünyanın ilerleyişine göre bakarsan herşey teknolojiye dönüşüyor teknoloji yolunda ilerliyor, eski adetler yok oluyor hani bi yandanda böyle düşünmek gerekir gibi :)

Üye
6 HİZMET YILI
Bitcoin daha fazla kazandırır elbet ama sana tavsiyem bitcoin yerine altcoinleri dikkatli araştırmanı ve altcoin almanı öneririm bitcoin artık çıktı çıkacağı kadar, yani tabi belli olmaz ileride bir bakmışsın tanesi 500 bin tl yi aşar ama işte risk bu düşebilird de, çünkü zamanında friends isimli sosyal medya çok tavandı insanlar sırf oradaydı şimdi instagram zaman değişiyor, yani hiç bir şeye güven olmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...