Onaylı Üye
Değişiyor hep ya.Yatırım tavsiyesi değildir.
Bizim bi komsumuz vardı kendine çiçek sepeti gibi coin sepeti yapmıstı 1yıl önce falan 10 tane coin aldı 1k lık şuan baya baya kar yaptı. Ufak bi mevlayla cok uzun vadede böyle tatlı kazançlar saglaya bilirsiniz şuan bende o yolun yolcusuyumKime sorsan uzun vade de üzmeyecek ama kimsede uzun vade borsalarda para tutacak maddi durum yok herkes kısa vadeci
teşekkür ederiz reisYatırım tavsiyesi değildir.
Arabayı satıp coin alma fikri çık aklımdanBugün dükkan bile açsanız ilk 5,6 ay kar almayı unutun. Masraf ve giderler ilk başta çok olacağı için kar alamayabilirsiniz. Bu işte böyle sabırlı değilseniz anca günlük paranız ya çıkar, ya çıkmaz. Çok para kazanmak için sabırlı olmak gerekli.İyi forumlar
bak şimdi arabayı 100e sattın bitcoine attın 200 oldu çektin diyelim daha iyi arabaya almaya gittiğinde önceki arabandan daha kötü bir araba alıcaksın malesef kiArabayı satıp coin alma fikri çık aklımdan
200 den fazla olur gibime geliyo ya olmazmı 10 a falan katlayamazmıyızbak şimdi arabayı 100e sattın bitcoine attın 200 oldu çektin diyelim daha iyi arabaya almaya gittiğinde önceki arabandan daha kötü bir araba alıcaksın malesef ki
o tamamen sans meselesi hem (YTD)200 den fazla olur gibime geliyo ya olmazmı 10 a falan katlayamazmıyız
bana katlarız gibi geliyo yao tamamen sans meselesi hem (YTD)
vallla şubattan beri bekliyorumBitcoine Kısa vade'de kazandırmıyor diyorlar vallah ne kadar doğru bilememYTD)
Yolun açık olsun ne diyeyim umarım düşündüklerin olurvallla şubattan beri bekliyorummayısda bi 5x gördüm çekmedim parayı geri düştü hala içerdeyim yeni yeni dolar sayesinde kara geçtim beni zengin etsinde çokta uzun vadede etmesin kısa vade zaten bilmiyorum
İnşallah kardeşimYolun açık olsun ne diyeyim umarım düşündüklerin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?