Bitcoin Düşüşe Geçiyormu Noluyo lan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Selamlar MemoryKarargahı Ben Classer Boş Yapmadan Konuya geçiyorum
Bildiğiniz Üzere Ülkemizde ve diğer ülkelerde Bitcoin Çok Pahalı aşırı derecede pahalı fakat azda olsa 10 40 tl düşüşte olduğunu farkettim ben bunun 2027 yılına kadar düşücegini düşünüyorum 2027 yılına kadar paraları biriktirin derim ben size ozaman bitcoine yatırın parayı sonra bekleyip zengin olursunuz mantıklı düşünmek gerekir eğer olurda düşmez ise biraz daha bekleyin ama herzaman bitcoin için ayrı ek 4 bin 5 bin tl paranız olsun ve etrafta paranız varsa bitcoin için birikime koyun diğeceklerim bukadar..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
9 HİZMET YILI
hasstır lan bitcoin 17 bin tl olmuş beyler bakmadım oha lan 40 bin di efso düşmüş

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bitcoin düşşün daha iyi

Üye
7 HİZMET YILI
yani arkadaşlar bu olağan bir şey zamanında fazla bitcoin ve diğerlerini kasan insanlar yoktu normal bilgisayarlardan vs uğraşıyolardı ama şuanki zamanda adamlar sadece 1 ev veya ofis kiralayip içine sistem diziyolar bahsettigim sistemlerde boru yani en son seviyenın 1-2 altında 40-50 tane ekran kartı biliyorsunuzki artık cpu'ların hızı değil gpu'ların hızı daha fazla oldugu için adamlar ekran kartlarıyla booostluyolar böylelikle adam çoğunluğu indiregandi yapıyor :)

Üye
7 HİZMET YILI
Ayı sezonu baya yordu herkesi ya son zamanlarda bazı altlar güzel kar bıraksa da trx hot gibi totalde dolar bazında zarardayım ben de :D

Üye
7 HİZMET YILI
s.aleyküm reis bişey sorucam buna para yatırınca para kazana bilip çeke biliyormusun eyw

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
btc ileride düşer ve sonra yükselişe geçer kaç yıl sonra bilmem ama tahminen 10 15 yıl

Yazılım
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
An itibarı ile 1 BTC = 64.888 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...