Onaylı Üye
Videoda anlattım her şeyi neden engellediğine dair üşengeçsen özet geçeyim: kredi limitin 50 60 olması yeterli olucakAzure engelliyor, ne yapmamız lazım denemiştim ben daha önceden
EvetBunda nasıl para kazanıyoruz mining ile mi ?
sorun yoksa yazmanada gerek yoktu teşekkürlöerkanka sen güzel anlatmışsında ben bir şey anlamadıö
daha anlaşılır olabilirdi diyorum azure felan demişsin direkt konuya geçmişsin işleyişi vermişsin sadece yanlış anlama biraz daha açabilirsin onu diyorum kolay gelsinsorun yoksa yazmanada gerek yoktu teşekkürlöer
Basit ve sade anlatım verdim azureden hesap aciyorsun sunucu olusturucaksin bunu anlatmama gerek yokdaha anlaşılır olabilirdi diyorum azure felan demişsin direkt konuya geçmişsin işleyişi vermişsin sadece yanlış anlama biraz daha açabilirsin onu diyorum kolay gelsin
Faydalı, teşekkürler.Yazılı anlatım yapmış olduğum konuyu anlamayanlar olmus o konuyu yenecek bomba gibi bir konuyla karşınızdayım artık bitcoine yatırım yapmanıza gerek kalmadı.
VİDEO İÇİN TIKLA!
Umarım reklamdan dolayı konum kapanmaz insanların faydanlanması için açtım reklamlık bir amacım yok.
Kanaka Dediklerinin hepsini birer birer yapdim ama bir yerde hata veriyor yardim etYazılı anlatım yapmış olduğum konuyu anlamayanlar olmus o konuyu yenecek bomba gibi bir konuyla karşınızdayım artık bitcoine yatırım yapmanıza gerek kalmadı.
VİDEO İÇİN TIKLA!
Umarım reklamdan dolayı konum kapanmaz insanların faydanlanması için açtım reklamlık bir amacım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?