- Konuyu başlatan
Ultra Üye
Sanmıyorum. Günlük tarayıcınız olarak kullanırsanız zaten gelir artacak.Konuyu Hortlatmış Gibi Olacam Ama Bu Tarayıcıda onay sistemi Engelleyici Kullansak Gelir Azalırmı
Sanmıyorum. Günlük tarayıcınız olarak kullanırsanız zaten gelir artacak.Konuyu Hortlatmış Gibi Olacam Ama Bu Tarayıcıda onay sistemi Engelleyici Kullansak Gelir Azalırmı
Ben şuan 22 dolar kastım 3 günde sistemim berbat 4-5 yıllık 50 hash rate (h/s) alıyorum. Arkadaşını fln davet edersen baya alırsın yani güzel program. Bir tek para çekme kısmına güvenemedim çekiliyorsa yazacağım buraya.Kardeş bu çok az yapıyor ya.
Bende 50 alıyorum fakat bana nedense 3 günde 1 kuruş bile gelmedi. Benim bu uygulamadan hiç ümidim yok.Ben şuan 22 dolar kastım 3 günde sistemim berbat 4-5 yıllık 50 hash rate (h/s) alıyorum. Arkadaşını fln davet edersen baya alırsın yani güzel program. Bir tek para çekme kısmına güvenemedim çekiliyorsa yazacağım buraya.
bundan bende kasıyorum fakat çok yavaş kasıyor bende sebebi nedir ?
Elimde sistemin çalıştığına dair kanıtlar var ödememi de aldım. PM üzerinden kanıt olarak atabilirim.Beyler cryptotab yüzünden bi ram kaybettim 0.30 dollar kazandim kaybedene kadar .d