Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
кαяαηℓıктαуıм çσк кαяαηℓıктα...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Teşekkürler hocam, kullanıma geçeceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Parayı elde etme konusunu açtıysan link atar mısın?

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
bit coin çok pahalı olmuş valla bu işte para var bunu türk tl sine ws çevire biliyormuyuz sitelerden bişeyler alabiliyormuyuz

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Türk lirasına dönüştürebiliyorsak kendime bi bilgisayar toplarım. Yararlı konu

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kardeş bu çok az yapıyor ya.
Ben şuan 22 dolar kastım 3 günde sistemim berbat 4-5 yıllık 50 hash rate (h/s) alıyorum. Arkadaşını fln davet edersen baya alırsın yani güzel program. Bir tek para çekme kısmına güvenemedim çekiliyorsa yazacağım buraya.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben şuan 22 dolar kastım 3 günde sistemim berbat 4-5 yıllık 50 hash rate (h/s) alıyorum. Arkadaşını fln davet edersen baya alırsın yani güzel program. Bir tek para çekme kısmına güvenemedim çekiliyorsa yazacağım buraya.
Bende 50 alıyorum fakat bana nedense 3 günde 1 kuruş bile gelmedi. Benim bu uygulamadan hiç ümidim yok.
Artık kullanmayacağım.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ben 1 haftadır uğraşıyorum arkadaşlar bu bitcoin değil ancak 1 yılda falan 1 bitcoin yaparsınız onun için de bir dünya referansınız olması lazım. Bu program sana satoshi veriyor ve bu programdaki son 4 hane onu gösteriyor ilk parayı çektiğinde sadece 1 lira veriyor sana geliri güzel değil. Ayrıca dolandırıcılık resmen adamlar 0.033$ yazıyor oraya sende seviniyosun 33 dolarım var diye o kuruş niyetine geçiyor aslında. Kullanmıyorum + Tavsiye Etmiyorum. Zaman kaybı

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bişey Sorucam Mesale Biriktirdiğim bitcoini Nasıl Para olarak alabilirim mesela ininal kartıma yükleyebilirmiyim ?? yada perdigitale

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Önce bazı piyasalardan onu bozdurman gerek. Zaten o vakit paraya dönüşüyor da öyle ön ödemeli kartlara onu atabileceğini sanmıyorum. Banka hesabı daha sağlıklı oluyor.

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1 haftadaki kazancın ne kadar oldu ve ne kadar süre bilgisayarın acık kaldı kardeşim.
Post automatically merged:

indirdim deniyorum şuan da işlemci herhangi bir yük dindiriyormu acaba ?

Son düzenleme:
Üye
9 HİZMET YILI
Beyler cryptotab yüzünden bi ram kaybettim 0.30 dollar kazandim kaybedene kadar .d

Üye
9 HİZMET YILI
Bana bi atsana onu merak ettim efsane üye nasıl oldun 5-6 yıldır kayıtlıyım nerdeyse ben olamadım

Her şey Neşesine
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cripto para denenmelı guzel para birimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...