Bitcoin mining

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Mining için elimde 15 adet 3080 ekran kartı var bunları nasıl kurabilirim?

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
youtube dan araştırabilirsin bu konu hakkinda bir çok video bulunmakta

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
15 ekran kartın getirisi ne olur aylık 8-10 bin getirisi olur mu merak ettim? Belki ufaktan bende girerim mining'e

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bitcoin fiyatı düştü gelirin ile giderin tatmin etmeyebilir
kaçak elektrik olursa iş değişir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Mining için elimde 15 adet 3080 ekran kartı var bunları nasıl kurabilirim?
Ülkemiz şartlarında mining yapmak seni tatmin etmeyebilir. Elektrik fiyatları hatsafada ve BTC 23k civarında. Yani gelirin, giderine yetmeyebilir. Yetse dahi, çok bir kar payı bırakmaz sana. Ama illa kuracağım diyorsan, YouTube üzerinde bir çok yardımcı olan kanal var. Bir göz at derim.

Karanlıkta gölgen bile seni yanlız bırakır
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
yt dan arastır bide kullanamassan birini bana verebilirsin .d

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam 15 tane 3080 alıp burda konu açmak bılmıyorum keşke almadan araştırsaydınız ama yt de videolar var bakabılırsın

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhabalar bu işe yakından alakam olduğu için kendi sistemimi kurdum. Sonrasında Diyarbakır'dan bir arkadaşım vasıtasıyla bana ulaşıp 18 ekran kartlı bir sistem kurmam istendi . Komisyonuyla beraber Bursadan Diyarbakıra gidip sistemi kurduk ve geldik. Bugün ki günlük kurdan elektrik internet ve yaz olduğu için soğutma masraflarını çıkardığınızda aylık cebinize düzgün OC ve MOD ile 17bin tl ye yakın net kar kalacaktır. Fakat bu işe girecekseniz şunu kesinlikle bilmeniz gerekiyor. HOLD yapmalısınız. HOLD dediğim şey kazanacağın coini satmayıp 7-8-9-10 ay hatta gerekirse 2 sene değerlenmesi ve fiyatlanmasını beklemek. 1 buçuk sene aktif sistem çalıştırdım . 5 ekran kartı ile . ETH o zamanlar 1400 dolardı. Elektrik faturasını cebimden verip çok ihtiyacım olmadığı sürece ethlerimi satmadım. ETH 3700 dolardayken hepsini bozdurdum ve miningin duyulması ile beraber fırlayan ekran kartlarımı tam 3 kat kar ile satıp piyasadan çıktım . Şimdi borsada değerlendiriyorum paramın çoğunu. Bu işe girecekseniz ki gireceğiniz ekran kartları basit ve ucuz bir ekran kartı değil kesinlikle bilen kişilerden profesyonel yardım almanızı öneririm. Kartlardan maximum verimi almak için OC atılıyor ve sonrasında mininge uygun olarak mod atılıyor. Herhangi bir hata durumunda yedekte almadıysanız ki bazen yedek alsanız dahi kurtaramıyorsunuz. Telefonlarda brick denilen işlem kartın başına geliyor ve çöp oluyor. Modsuz ve OC siz çalıştırırsanız yüzde 20-25 veriminiz düşecektir ve kartlar çok fazla ısınacaktır. Ayrıca tüketilen güç miktarı düzensiz olup elektrik faturanıza bu durum yüzde 25 daha fazla yansıyacaktır. Kısaca yardım alın tek başınıza deneme yanılma yoluyla bulup girebileceğiniz bir riskte iş değil..

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk bence gir o topa çünkü ne olursa olsun karda kalıcaksın btc düşük ama tekrar çıkablir her an o yüzden yap destek istiyorsan yt de çok yararlı bilgiler var burda mining yapan kimse yoktur bence eğer kullanmıcaksan bir tanesinide bana verebilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
youtubede detaylı anlatımlar var kardesım bakabılırısn

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
video ile yolları var izlemen gerekli ama iyi bir oda ve soğutma çok önemli elektrik bu kadar pahalıyken iyi kazanır mısın bilmiyorum ama pasif gelir işine yarayacaktır

Software Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam zarar edersiniz aylı max 10bin lıra o ekran kartları 3 ay sonra çöp olur ekran kartlarının parasını bile çıkaramazsınız

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hocam 15 tane 3080 alıp burda konu açmak bılmıyorum keşke almadan araştırsaydınız ama yt de videolar var bakabılırsın
Benim için de biraz ani oldu elimde birikim param vardı yakın bir arkadaşım da donanım üzerine çalışıyor stokta kalmış az da olsa piyasa fiyatının altına toplu veririm dedi ben de karar verip aldım
Post automatically merged:

Karışık işmiş, önerebileceğiniz yoğutube kanalı vb. var mıdır bununla ilgili?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...