Onaylı Üye
wow, that's a lot of cards, if I had just one, I'd be running the league of legends at 100 fps lolMining için elimde 15 adet 3080 ekran kartı var bunları nasıl kurabilirim?
mining piyasası yavaş yavaş çöküyor diye biliyorum ama sen yinede şansını dene youtubede baya faydalı videolar var iyi çalışmalar sanaMining için elimde 15 adet 3080 ekran kartı var bunları nasıl kurabilirim?
Ülkemiz şartlarında mining yapmak seni tatmin etmeyebilir. Elektrik fiyatları hatsafada ve BTC 23k civarında. Yani gelirin, giderine yetmeyebilir. Yetse dahi, çok bir kar payı bırakmaz sana. Ama illa kuracağım diyorsan, YouTube üzerinde bir çok yardımcı olan kanal var. Bir göz at derim.Mining için elimde 15 adet 3080 ekran kartı var bunları nasıl kurabilirim?
With an rtx 3060 u can play 400+fps lolwow, that's a lot of cards, if I had just one, I'd be running the league of legends at 100 fps lol
Benim için de biraz ani oldu elimde birikim param vardı yakın bir arkadaşım da donanım üzerine çalışıyor stokta kalmış az da olsa piyasa fiyatının altına toplu veririm dedi ben de karar verip aldımhocam 15 tane 3080 alıp burda konu açmak bılmıyorum keşke almadan araştırsaydınız ama yt de videolar var bakabılırsın
Karışık işmiş, önerebileceğiniz yoğutube kanalı vb. var mıdır bununla ilgili?Merhabalar bu işe yakından alakam olduğu için kendi sistemimi kurdum. Sonrasında Diyarbakır'dan bir arkadaşım vasıtasıyla bana ulaşıp 18 ekran kartlı bir sistem kurmam istendi . Komisyonuyla beraber Bursadan Diyarbakıra gidip sistemi kurduk ve geldik. Bugün ki günlük kurdan elektrik internet ve yaz olduğu için soğutma masraflarını çıkardığınızda aylık cebinize düzgün OC ve MOD ile 17bin tl ye yakın net kar kalacaktır. Fakat bu işe girecekseniz şunu kesinlikle bilmeniz gerekiyor. HOLD yapmalısınız. HOLD dediğim şey kazanacağın coini satmayıp 7-8-9-10 ay hatta gerekirse 2 sene değerlenmesi ve fiyatlanmasını beklemek. 1 buçuk sene aktif sistem çalıştırdım . 5 ekran kartı ile . ETH o zamanlar 1400 dolardı. Elektrik faturasını cebimden verip çok ihtiyacım olmadığı sürece ethlerimi satmadım. ETH 3700 dolardayken hepsini bozdurdum ve miningin duyulması ile beraber fırlayan ekran kartlarımı tam 3 kat kar ile satıp piyasadan çıktım . Şimdi borsada değerlendiriyorum paramın çoğunu. Bu işe girecekseniz ki gireceğiniz ekran kartları basit ve ucuz bir ekran kartı değil kesinlikle bilen kişilerden profesyonel yardım almanızı öneririm. Kartlardan maximum verimi almak için OC atılıyor ve sonrasında mininge uygun olarak mod atılıyor. Herhangi bir hata durumunda yedekte almadıysanız ki bazen yedek alsanız dahi kurtaramıyorsunuz. Telefonlarda brick denilen işlem kartın başına geliyor ve çöp oluyor. Modsuz ve OC siz çalıştırırsanız yüzde 20-25 veriminiz düşecektir ve kartlar çok fazla ısınacaktır. Ayrıca tüketilen güç miktarı düzensiz olup elektrik faturanıza bu durum yüzde 25 daha fazla yansıyacaktır. Kısaca yardım alın tek başınıza deneme yanılma yoluyla bulup girebileceğiniz bir riskte iş değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?