Onaylı Üye
hocam siz hangi coine yatirim yaptiniz?bu sefer bakalım hafta kapanışı kaç bandında olacak
yatırım tavsiyesi değildir 2022 yılında takip ettiğim coinler bu sene ankr reef sol matıc ftm avax sand gala mana chz trahocam siz hangi coine yatirim yaptiniz?
Rica ederim.tavsiye değil analiz için teşekkürler kral
aynı şekil bende avax ve mana çok ciddi a rtış gösterdi mana ama avaxın bitcoinden farklı yani chain sisteminin olmayıp 4 farklı sistem ile barınması beni biraz tırstırıyor çok büyük girmemek gerek diye düşünüyorumyatırım tavsiyesi değildir 2022 yılında takip ettiğim coinler bu sene ankr reef sol matıc ftm avax sand gala mana chz tra
popülerliği yakalamak lazım ilk başta fan tokenlardan kazandık sonra metaverse web3 bakalım sıradaki ne olacakaynı şekil bende avax ve mana çok ciddi a rtış gösterdi mana ama avaxın bitcoinden farklı yani chain sisteminin olmayıp 4 farklı sistem ile barınması beni biraz tırstırıyor çok büyük girmemek gerek diye düşünüyorum
Doge hakkinda dusunceleriniz ne hocam?yatırım tavsiyesi değildir 2022 yılında takip ettiğim coinler bu sene ankr reef sol matıc ftm avax sand gala mana chz tra
aga ben daha önce hic bu islere girmedim sence nerden başlamalıyım bişeyler yapmak istiyormBiz yatırımcılar için dolar ve bitcoinin hareketleri çok önemli.Bu videoda dolar kaç para olacak ? bitcoin de bizleri neler bekliyor ? Qı coin, avax coin ve genel piyasanın teknik analizi ele alınmıştır.İyi seyirler, iyi forumlar dilerim.
(Yatırım Tavsiyesi değildir)
dogeye hiç bakmıyorum prensipleri gereğiDoge hakkinda dusunceleriniz ne hocam?
Nasiş yani prensip geregi kotu bir coin mi Dogedogeye hiç bakmıyorum prensipleri gereği
bana göre kötü başkasına göre iyidirNasiş yani prensip geregi kotu bir coin mi Doge
Fiyat artisi yasanmis baya keske bassaymisim oncedenbana göre kötü başkasına göre iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?