sol ciddi anlamda harika bir proje eth ile rakip olarak görülüyor pek çok analizciye göre bence orta ve uzun vadede iyi yerlere gelecektir. ytdSolana almayı düşünüyorum geleceği parlak bir coine benziyor önerin nedir
pek sanmıyorum ahmet mergen ve özgür demirtaş gibi usta kişilere göre yakın gelecekte 200 ila 500 coin kalması gündemde. Şuan 17k adet coin olduğunu varsayarsak pek çok coin piyasada olmayacak. Bu sebeple dikkatli olmakta fayda varuzun vadede her coin kazandıracak bu apaçık ortada ama troll coinlerden uzak durulmalı ve yatırım yaparken o coinin yaptığı tüm işlere ve hedeflerine bakmalısınız
şans kankaGeçen dolar fırladığında 200 tllik dolar aldım ve türk lirası değer kazanmaya başladı eğer ki gidip bitcoin vs alırsam düşünemiyorum bile ne olacağını ama teşekkürler yararlı konu
ben kimseyi takip etmiyorum vallaha ama dediğin doğru bu kadar çok para biriminin hepsini tüm dünyada aktif kullanamazsın o yüzden illa coinlerin sayısı düşürülecek hatta ben bir zaman sonra Her ülkenin bir coini olacağını ve fazlsının olmayacağını düşünüyorum ve eğer gerçekleşirse metaverse vn gibi platformlarda ve yurtdışı birçok ticarettte bu coniler kullanılcak benim kendi düşünceme göra yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte kendini ispatlamış varlığını garantilemiş ama henüz fiyatları aşırı uçmamış coinlerden alıyorum hem kısa vadede hemde uzun vadede çok başarılı olacakları inancındayım . Coin sayısı düşürülse bile gitmeyecek coinler arayışındayım ve birçok coin kendini bu konuda belli ediyor .Ama meme coinlerden tamamen uzak durulmalı yada küçük miktar riske atılabilicek paralar atılmalı diye düşünüyorum .sol ciddi anlamda harika bir proje eth ile rakip olarak görülüyor pek çok analizciye göre bence orta ve uzun vadede iyi yerlere gelecektir. ytd
Post automatically merged:
pek sanmıyorum ahmet mergen ve özgür demirtaş gibi usta kişilere göre yakın gelecekte 200 ila 500 coin kalması gündemde. Şuan 17k adet coin olduğunu varsayarsak pek çok coin piyasada olmayacak. Bu sebeple dikkatli olmakta fayda var
Post automatically merged:
şans kankaolmayınca olmuyor
ben de dediklerine katılıyorum kardeşim tek bir yer hariç o da şu meme coinler bence hala bir süre daha gündemde olacaklar özellikle catecoini bi incelemeni öneririm gate'de var henüz binancata listelenmedi hacmi küçük fakat etkin bir sosyal medya hesabı var ve baya baya sağlam bi topluluklar. bu yıl bu coinden baya ilginç athler bekliyorum. ytdben kimseyi takip etmiyorum vallaha ama dediğin doğru bu kadar çok para biriminin hepsini tüm dünyada aktif kullanamazsın o yüzden illa coinlerin sayısı düşürülecek hatta ben bir zaman sonra Her ülkenin bir coini olacağını ve fazlsının olmayacağını düşünüyorum ve eğer gerçekleşirse metaverse vn gibi platformlarda ve yurtdışı birçok ticarettte bu coniler kullanılcak benim kendi düşünceme göra yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte kendini ispatlamış varlığını garantilemiş ama henüz fiyatları aşırı uçmamış coinlerden alıyorum hem kısa vadede hemde uzun vadede çok başarılı olacakları inancındayım . Coin sayısı düşürülse bile gitmeyecek coinler arayışındayım ve birçok coin kendini bu konuda belli ediyor .Ama meme coinlerden tamamen uzak durulmalı yada küçük miktar riske atılabilicek paralar atılmalı diye düşünüyorum .
doğru diyorsun zaten çoğu meme conilerde kaybetsem koymayacak kadar param var bunlarada ineceleyip atabilirim teşekkürlerben de dediklerine katılıyorum kardeşim tek bir yer hariç o da şu meme coinler bence hala bir süre daha gündemde olacaklar özellikle catecoini bi incelemeni öneririm gate'de var henüz binancata listelenmedi hacmi küçük fakat etkin bir sosyal medya hesabı var ve baya baya sağlam bi topluluklar. bu yıl bu coinden baya ilginç athler bekliyorum. ytd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?