hayir hocam wp sevmiyorum tema nasıl olmuş incelermisinizwordpreesden denesene daha rahat yaparsın bence
tema çok klasik bir maç izleme sitesi güzel ama bu işte devam ediceksen bir fikir veriyim tam ekran yapmayı başka sekmeye ata o sekmeye girerken reklam koy sonra reklam olmasın çoğu kişi böyle tv canlı yayınları izlerken reklamlardan şikayetçi her tarafa reklam koymak yerine 1 reklam olsun onada mutlaka tıklasınlarhayir hocam wp sevmiyorum tema nasıl olmuş incelermisiniz
böyle birşey söz konusu değiltema çok klasik bir maç izleme sitesi güzel ama bu işte devam ediceksen bir fikir veriyim tam ekran yapmayı başka sekmeye ata o sekmeye girerken koy sonra olmasın çoğu kişi böyle tv canlı yayınları izlerken lardan şikayetçi her tarafa koymak yerine 1 olsun onada mutlaka tıklasınlar
Olmamış, bi kaç tasarım denetimine soktum. 10 üzerinden 3 puan dahi alamadılar. üzgünüm çok acemice bi site
Kullanmayanda sektördeyim diyemi dolaşıyor halen günümüzdevah vahböyle araçlarmı kullanıyorsun hayla günümüzde
hadi dostum konumu baltalamaKullanmayanda sektördeyim diyemi dolaşıyor halen günümüzde
Wordpress maç sitelerine zor olur. Hosting sahipleri kapatır kaçak olduğu için.wordpreesden denesene daha rahat yaparsın bence
bloogda yayınlamanız bir sikinti çıkarmaz hocam fakat sitem bloog değilBir maç sitesinden istenilen temadan çok daha iyi bir tasarım olmuş. Blogger'da maç yayınlayınca sorun çıkmıyor mu hocam?
Wordpress maç sitelerine zor olur. Hosting sahipleri kapatır kaçak olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?