Alıyorum 🟢Bizimle Beraber Çalışacak Yayıncı Arkadaşlar Arıyoruz🟢

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Valoran Ürünlerimizin Tanıtımı Yapabilecek Tiktok Live Studio Açabilecek Erişimi Olan Yayınca Konuşabilecek Takım Arkadaşları Arıyoruz

Herhangi Bir Yasaklaması Olmamalı !

Tüm Ürünlerimizden Ücretsiz Faydalanabilecek

En Az 3-4 Saat Yayın Açabilecek Keşfeti Açık Olan Kişiler Discord Üzerinden Bana Ulaşabilir

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Moderator note

https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003

3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)

4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.

Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Merhaba tam olarak ne tanıtalacak merak ettim profildeki dc den yazarsan sevinirim ona göre konuşalım.

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Merhaba tam olarak ne tanıtalacak merak ettim profildeki dc den yazarsan sevinirim ona göre konuşalım
tiktokta valorant ürünlerimizin tanıtımını yapacak hile vb.
tiktok linkini kopyalayamdım

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar ban yerseneniz birdah kendinizde oynayamasınız satıcının spofer varsa ban yerseneniz sürekli yardımcı olamaz spof kendine ait değilse uğraşır durursunuz hileye sahip olmak için bunu hiç yapmayın daha iyi tavsiye sadece yaşandı onaylandı Zaten belirtmiş herangi bir yasağı olmaması gerekiyor ban yedikten sora sen sa ben selamet

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
kardeşim Verdiğimiz Ürün Ud Durumda İstersen Gelip Diğer Yayıncı Arkadaşlar İle Konuşabilirsiniz

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
kadaşlar ban yerseneniz birdah
kardeşim Verdiğimiz Ürün Ud Durumda İstersen Gelip Diğer Yayıncı Arkadaşlar İle Konuşabilirsiniz
Ud olabilir ban yiyen yayıncıya spof desteği sunuyormusunuz ? sunmuyorsanız ban yedikten sora birdah spofla uğraşması gerekiyor kendide oynayamıyor beli etiğinde banlanıyor zaten yayında nekadar dikkat edebilir kendimden biliyorum yapmak isteyen kişiler buna göre yapsın