20 Eyl 2020 #1 kyubii42 K Onaylı Üye Katılım 23 Nis 2020 Mesajlar 59 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 31 6 HİZMET YILI Herkese selamlar black desert online 'da herşeyi yapıyorum inject falan oluyor fakat oyun açılmıyor bütün programlar vs. hepsi günce konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim .
Herkese selamlar black desert online 'da herşeyi yapıyorum inject falan oluyor fakat oyun açılmıyor bütün programlar vs. hepsi günce konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim .
Çözüm S S SgTeamm 20 Eyl 2020 Güncelleme gelmesi gerek diye biliyorum dostum sen yine de AntiVirüsünü bir kontrol et açık olabilir.
Güncelleme gelmesi gerek diye biliyorum dostum sen yine de AntiVirüsünü bir kontrol et açık olabilir.
20 Eyl 2020 #2 SgTeamm S Seçkin Üye Katılım 2 Tem 2017 Mesajlar 311 Çözümler 7 Tepki puanı 11 Yaş 27 8 HİZMET YILI Güncelleme gelmesi gerek diye biliyorum dostum sen yine de AntiVirüsünü bir kontrol et açık olabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Güncelleme gelmesi gerek diye biliyorum dostum sen yine de AntiVirüsünü bir kontrol et açık olabilir.
20 Eyl 2020 #3 emirhannnnsss E Üye Katılım 20 Eyl 2020 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 27 5 HİZMET YILI anti virüs açıksa yada hile güncel değilse olabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla