Hocam Çözmeye başlayınca fena sarıyo da PVP kısmına daha giremedim. Bulamadım daha doğrusu o yüzden bi klan lazım öğreticekHocam oyuna sen diyince bir baktım da nasıl sarıyor mu
Hocam İsmimi paylaştım ekle oyundan discord falan hallederiz bi şekil oynarız beraber ama harbi klan lazımhile çalışmıyor ya bide sizdede oylemi bende klan arıyorım bu arada yeni basladım oyunu bilmiyorum öğrenimim hemde
Oyun Çok güzel hocam tavsiye ederim knight online ya da metin2 gibi klan olursa çok güzel pvp sarıcak gibi duruyor ama bulamıyorum pvp kısmınıhocam oyun sarıyorsa başlıcam bende ya sizce nasıl
şöyle yapalı mben discorda ki ismim vereyim ekle yarın yaparız yatıcam şimdide Ömer Mutlu#1978Hocam İsmimi paylaştım ekle oyundan discord falan hallederiz bi şekil oynarız beraber ama harbi klan lazım
Post automatically merged:
Oyun Çok güzel hocam tavsiye ederim knight online ya da metin2 gibi klan olursa çok güzel pvp sarıcak gibi duruyor ama bulamıyorum pvp kısmını
Ekledim Hocam rinnatkocc#5367 dc ismimşöyle yapalı mben discorda ki ismim vereyim ekle yarın yaparız yatıcam şimdide Ömer Mutlu#1978
Garip birşey var oyunda anlamasanda boş boş dolanasım geliyor oyunda çekiyo kendine1 haftadır demek. Allah kurtarsın dostum. Ben 1 yıldır içinden çıkamıyorum. Seviyorum napiyim?
Güzel oyun olunca öyle oluyor işte. İkv vardı bir zamanlar o da aynı böyle hissettiriyordu. Eminönü'nde boş boş gezerdik.Garip birşey var oyunda anlamasanda boş boş dolanasım geliyor oyunda çekiyo kendine
inşallah bulurumeğer bulursan banada haber verirsen sevinirim oyunda hep yazıyom kimse cevap vermiyor
oynanır ya ama çok içerik var iyice öğrenmek gerekiroyun güzel mi oturup saatlerce oynanır mı ?
Black Desertwhat game are u playing?
Pvp sini oynamam ben hocam orjinali daha güzelTavsiyem mena oynama git pvp server oyna gamez gibi mesela tabi zenginsen o ayrı
Hilesiz oynuyom ben moruk zaten kasması kolayknka hile güncellemesi gerekir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?