Host dosyası dediğin ne bilmiyorum öyle bir şeyde ne yapabilirim çözüm olarak ?Vpn kurup deneyebilirmisin. birde host dosyası değiştiyse ondan yapıyor olabilir
https://memoryhackers.org/konular/memoryhackers-hosts-dosyasi-sifirlama.64856/Host dosyası dediğin ne bilmiyorum öyle bir şeyde ne yapabilirim çözüm olarak ?
Vpn denedim bu arada olmuyor bide buna bakayımhttps://memoryhackers.org/konular/memoryhackers-hosts-dosyasi-sifirlama.64856/
Burdan bakabilirsin detaylı olarak anlatılıyor
Sorun düzelirse yazarsan sevinirimVpn denedim bu arada olmuyor bide buna bakayım
Host olayınıda yaptım ancak hala aynı şekilde devam ediyor. Acaba sunucuylamı alakalı diye düşünüyorum ama arkadaşım girebiliyor. Sende var mı bu oyun deneme imkanın var mıdır girmeyi ?Sorun düzelirse yazarsan sevinirim
Orjinali var bende. modemi kapatıp bi 10 15 saniye bekleyip açmayı deneyebilirsin ip havuzu muhabbetine geçti issler o yüzden de oluyor olabilir. oda olmazsa dns değiştirmeyi deneHost olayınıda yaptım ancak hala aynı şekilde devam ediyor. Acaba sunucuylamı alakalı diye düşünüyorum ama arkadaşım girebiliyor. Sende var mı bu oyun deneme imkanın var mıdır girmeyi ?
Modemi defalarca fişten çektim uzun süre bekledim denedim olmadı. Dns de değiştirdim tekrar denedim hala aynı şekilde sorun devam ediyor.Orjinali var bende. modemi kapatıp bi 10 15 saniye bekleyip açmayı deneyebilirsin ip havuzu muhabbetine geçti issler o yüzden de oluyor olabilir. oda olmazsa dns değiştirmeyi dene
Yok başka hesaptata aynı sorunla karşılaşıyorumBan yemiş olabilirmisin yeni hesap açıp denedin mi
vallabilemiyorum ki o zamanYok başka hesaptata aynı sorunla karşılaşıyorum
i'm dowloading now game again from the torrent. İ will try to start if it's work i will write to hereneed delete client and setup or check files and start game!
Kurulmuyor.i'm dowloading now game again from the torrent. İ will try to start if it's work i will write to here
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?