Seçkin Üye
Minimum (En Düşük) Sistem Gereksinimi
İşletim Sistemi (OS) : 32 Bit Windows 7 veya üstü
İşlemci (CPU) : Intel Pentium Core i3-530 2.9GHz
Ekran Kartı (GPU) : GTS 250 / GeForce 9800 GTX / Radeon HD 6770
Bellek (RAM) : 4 GB
Gerekli Boş Alan (HDD) : 50 GB
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimi
İşletim Sistemi (OS) : 64 Bit Windows 8 / 8.1 / 10
İşlemci (CPU) : Intel Pentium Core i5-650 3.2GHz
Ekran Kartı (GPU) : GTX 670 / Radeon HD 7970 / R9 280X
Bellek (RAM) : 8 GB
Gerekli Boş Alan (HDD) : 50 GB
bunu biliyodumda unutmuşum teşekkürlerBuradan oyunu kaldırıp kaldırmadığını kontrol edebilirsin -->Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
youtube dan video izledim gt840m e benzer ekran kartlarıyla oynamışlar 30 fps low da zor alıyorlar birazda o kafamı karıştırdı.oyunu akıcı bir şekilde oynarsın merak etme ekran kartın idare eter
Sıkıntı yok beli gamebooster la 40-45 fps alırsın.bunu biliyodumda unutmuşum teşekkürler
youtube dan video izledim gt840m e benzer ekran kartlarıyla oynamışlar 30 fps low da zor alıyorlar birazda o kafamı karıştırdı.
youtube dan video izledim gt840m e benzer ekran kartlarıyla oynamışlar 30 fps low da zor alıyorlar birazda o kafamı karıştırdı.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapvideolar
peki hocam teşekkürlerSıkıntı yok beli gamebooster la 40-45 fps alırsın.
bence pclerinde sıkıntı vardır ram de falan sende ram da iyi işlemcide akıcı oynarsın merak etmebunu biliyodumda unutmuşum teşekkürler
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapvideolar
sadece tek seferlik satın alma ve p2w olmaması (en azından öyle okudum oynamadan da bir şey diyemem) oynanabilir bir oyun yapıyor kendisiniGüzel mi bu oyun bu aralar çok met ediliyor?
Wh değil mi adamlar kare seklinde gisteriyorHile derken ? oyundan kastediyoruz.
Yok ya siz yanlış anladınız ya da benWh değil mi adamlar kare seklinde gisteriyor
Ben hiçbirşey anlamadımYok ya siz yanlış anladınız ya da benkusura bakmayın büyük ihtimal ben anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?