Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:yazı:

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi tarafından oyuncular için geliştirilmiş olan Black shark, yakın tarihte bizleri karşılayacak. Black shark 4 isme sahip cihaz iki akıllı telefon ile kullanıcıların karşısına çıkacak.
Black shark 4 23 Mart 2021'de tüketicileriyle buluşacak.
Black shark 4 ailesi 2 akıllı telefondan oluşacak. KSR-A0, PRS-A0 model numaralarına sahip cihazlar 3C sertifkasına sahip. KSR-A0, 6.67 inç ekran boyutuna, 4500 mAh batarya kapasitesine sahip. Bu bataryaya eşlik eden 120 Watt değerinde hızlı şarj mevcut. Bunun yanı sıra Android 11 işletim sisteminden beslenecek. 3C dışında sızdırılan kaynaklara ek olarak cihaz, bünyesinde Qualcomm'un amiral gemisi olan Snapdragon 888 işlemcisini barındıracak.
PRS-A0 model numaralı cihazın bildiğiniz üzere Google Play Console'de özellikleri gözler önüne serilmişti. O kaynağa bakılırsa, PRS-A0 model numaralı cihaz bünyesinde Qualcomm'un Snapdragon 835 işlemcisini bünyesinde barındırıyor. Bunun yanı sıra, Android 10 işletim sisteminden beslenecek. 12 GB RAM, Full HD+ ekranı tüketicilere vadetmesi beklenen cihazın KSR-A0 model numaralı cihaza göre daha uygun bir fiyata sahip olması beklenmekte.

:resim:

Black-Shark-4.png

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Umarım uygun fiyata olur derdim ama sonucu görmedim bir şey demiyorum ve takipte bekliyorum

Sevgiler Saygılar
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Telefonun arka kapağı çok hoş olmuş diğer yönleride iyi fiyatı uygun olursa Türkiye de çok satabilir

Sen zayıfsın çünkü sende nefret eksikliği var
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Maşallah savaş gemisi gibi :D İnşallah fiyat olarak ucuz olurda alırım yakında telefon almayı düşünüyorum.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Tasarımı için bile alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...