Black squad için hile yada macro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
oyun için ücretsiz wh yada macro varmı nereye baktıysam yok memorydede güncelleme var bitsede benim rankım kullanamıyor o yüzden ücretsiz hile kullanan varsa paylaşırsa sevinirim saygılarımla beklemekteyim...

AJLAN
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Olsaydı hilelerin oldugu bölümde olurdu loaderde öyle bişiy görmedim ben

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Genelde hile oldumu her yerde oluyor olmadı mı hiç biyerde bulamıyorsun dünya düzeni sanırsam :D kankam beklemekten başka çare yok ama paralı hileleri vardı yabancı sitelerde

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Genelde hile oldumu her yerde oluyor olmadı mı hiç biyerde bulamıyorsun dünya düzeni sanırsam :D kankam beklemekten başka çare yok ama paralı hileleri vardı yabancı sitelerde
katılıyorum artık online oyun çıktımı 2 hafta içinde hilesi de çıkıyor ama genelde ücretli platformlar kur farkı yaşamasak aslında alınır ama ... :D

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
katılıyorum artık online oyun çıktımı 2 hafta içinde hilesi de çıkıyor ama genelde ücretli platformlar kur farkı yaşamasak aslında alınır ama ... :D
Aynen kanka kur farkı olmasa adam 50 dolara satıyor 2-3 aylık ama bizde çok fazla para yapıyor cs go için felan türklerinde var ücretli hack ama her oyun için yok malasef

Devil
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
şuanda güncelleniyor umarım en kısa sürede çıkar kanka

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
In this band, this one is the best.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...