Bilgi için teşekkürler hocam. Bıçak çok iyi
bu sadece kendin icin gecerli dimi skin ? baska kimse gormuyor yani , yinede eline saglik
Rainbow a çok alıntı yapılmış qibi qeldi bu oyun
Bence çok alıntısı var. Zamanında her oyun cs özentisi haritalar yapardı şimdi başka oyunlara da benzerlik yapıyorlar bu benim qörüşüm sen istediğin qibi düşünmekte özqürsünHangi konuda ?
Her oyun birbirine benzer.
En çok tutulan ve oynanan oyunları savunmamız manasız.
Bence çok alıntısı var. Zamanında her oyun cs özentisi haritalar yapardı şimdi başka oyunlara da benzerlik yapıyorlar bu benim qörüşüm sen istediğin qibi düşünmekte özqürsün
Zaten bu benim qörüşüm sen kendi inandıklarını savun ben kendi inandıklarımı hiç sorun kalmazHarita olarak haritaların hepsi kendine özgü, hiç bir oyunla bir ilgisi yok.
Sadece airporta kuşbakışı olarak baktigimizda dust2 ye ve mirage e benziyor, harita içeriğinde ki yapılarda bambaşka, hiç bir oyunla benzerlik içerisinde değil.
Oyun yapısı ve mekanikleride diğer oyunlara göre tamamen farklı.
Oyunun reklamı olmadığı için (Google, YouTube, vs) ve sistem gereksinimleri yüksek olduğu için oyuncu sayısı çok az.
Büyük ödüllerle turnuvalar yapsalar ve oyun içerisinde kazandığın eşyalardan gelir elde etsen kapasite daha yüksek olabilirdi.
Eskiden ücretsiz olarak kazandığın skinleri steam pazarında satabiliyordun ve anlık online oyuncu sayısı 10bin civarlarındaydı, şuan da ise bu mümkün değil ve çok fazla hile var. Bu yüzden anlık online oyuncu sayısı 3bin ile 4bin civarlarında devam ediyor.
Zaten bu benim qörüşüm sen kendi inandıklarını savun ben kendi inandıklarımı hiç sorun kalmaz
@Rugervan nick ver beraber kasalım hile yok bende
Discod yok ama nickim MasiroAmedDiscord kullanıyorsan discord kullanıcı adını bana gönder yada oyun içi adını sen ver ben eklerim, oynarız.
Discod yok ama nickim MasiroAmed
Col - Step 2Şuan dışardayım, internetin sözleşmelerini gönderdim.
Oyuna girdiğimde ekleyeceğim.
Bu arada rankın nedir ?
Col - Step 2
oyuna çok ara vermiştim şuan 3 çicekli böcekli bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?