farcry23
Üye
black squad için macro bilen arkadas varsa lutfen yardım
Black Squad için paralı makrolar harici aktif çalışabilen bir makro ve hilesi mevcut değildir. İyi forumlar
HakanTR55
Üye
Merhaba Black Squad İçin Sadece qq macroları var bedava ama başka macro yok diğerleri ücretli istersen qq macrosu veririm
qq macro'dan kastın nedir biraz daha açabilir misin? İşlevi, yararlılığı vesaire.Merhaba Black Squad İçin Sadece qq macroları var bedava ama başka macro yok diğerleri ücretli istersen qq macrosu veririm
HakanTR55
Üye
qq macrosu yani sen mouse da 1 tusa basıyorsun ve dürbün açıyor sıkıyor ve qq yapıyor sadece tek tusla ve bunu çok hızlı yapıyor sniper için
Anladım ben zaten ücretli kullandığım için onu da merak ettimqq macrosu yani sen mouse da 1 tusa basıyorsun ve dürbün açıyor sıkıyor ve qq yapıyor sadece tek tusla ve bunu çok hızlı yapıyor sniper için
HakanTR55
Üye
Merhaba Yeni bir tane macro buldum silahınız sekmemesi için hemde bedava ak 47 felan herşeyde işe yarıyor
İsterseniz Paylaşa bilirim
Özelden yollaya bilir isen sevinirim. Link olarak da yükleyip buraya atarsan (Virüs taraması şart) olabilir.Merhaba Yeni bir tane macro buldum silahınız sekmemesi için hemde bedava ak 47 felan herşeyde işe yarıyor
Beklemedeyim, bilgine hocamMerhaba Yeni bir tane macro buldum silahınız sekmemesi için hemde bedava ak 47 felan herşeyde işe yarıyor
-
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.