13 Kas 2023 #1 Exrain Onaylı Üye Katılım 3 Mar 2020 Mesajlar 64 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 25 6 HİZMET YILI Blink coffee geçen veya geçmeyen 20 tane take away kahveciye slogan önerisi verebilir misiniz üni ödevim ^^
Blink coffee geçen veya geçmeyen 20 tane take away kahveciye slogan önerisi verebilir misiniz üni ödevim ^^
13 Kas 2023 #2 aliconf A Onaylı Üye Katılım 10 Kas 2023 Mesajlar 60 Tepki puanı 3 Yaş 20 Sosyal 2 HİZMET YILI "Blink Coffee ile Anın Tadını Çıkarın." "Göz açıp kapayana kadar, Blink Coffee ile enerji dolu anlar." "Blink Coffee: Zamanı Durduran Lezzet." "Kahvenin Büyüsü, Blink Coffee ile Başlar." "Blink Coffee ile Göz Kamaştıran Bir Deneyim." "Anı Yakala, Blink Coffee ile Tatlandır." "Hızlı, Lezzetli, Blink Coffee!" "Blink Coffee: Enerjinin Kaynağı." "Bir Göz Kırpması Kadar Hızlı, Blink Coffee." "Göz Açınca Kahve Keyfi: Blink Coffee." "Blink Coffee: Anın Tadını Çıkarmak İçin Hızlı Bir Yol." "Kahve Tutkunlarına Özel: Blink Coffee." "Blink Coffee ile Her Anı Özel Kılın." "Göz Açıp Kapayana Kadar, Blink Coffee ile Enerji Dolu Anlar." "Blink Coffee: Hızlı, Lezzetli, Unutulmaz." "Bir Anlık Mola, Blink Coffee ile Keyif Dolu." "Göz Kamaştıran Lezzet: Blink Coffee." "Blink Coffee ile Anıları Tatlandırın." "Anın Keyfi, Blink Coffee ile Çıkar." "Hızlı Ritim, Hızlı Kahve: Blink Coffee." Umarım yardımcı olurum ^^
"Blink Coffee ile Anın Tadını Çıkarın." "Göz açıp kapayana kadar, Blink Coffee ile enerji dolu anlar." "Blink Coffee: Zamanı Durduran Lezzet." "Kahvenin Büyüsü, Blink Coffee ile Başlar." "Blink Coffee ile Göz Kamaştıran Bir Deneyim." "Anı Yakala, Blink Coffee ile Tatlandır." "Hızlı, Lezzetli, Blink Coffee!" "Blink Coffee: Enerjinin Kaynağı." "Bir Göz Kırpması Kadar Hızlı, Blink Coffee." "Göz Açınca Kahve Keyfi: Blink Coffee." "Blink Coffee: Anın Tadını Çıkarmak İçin Hızlı Bir Yol." "Kahve Tutkunlarına Özel: Blink Coffee." "Blink Coffee ile Her Anı Özel Kılın." "Göz Açıp Kapayana Kadar, Blink Coffee ile Enerji Dolu Anlar." "Blink Coffee: Hızlı, Lezzetli, Unutulmaz." "Bir Anlık Mola, Blink Coffee ile Keyif Dolu." "Göz Kamaştıran Lezzet: Blink Coffee." "Blink Coffee ile Anıları Tatlandırın." "Anın Keyfi, Blink Coffee ile Çıkar." "Hızlı Ritim, Hızlı Kahve: Blink Coffee." Umarım yardımcı olurum ^^
13 Kas 2023 Konuyu başlatan #3 Exrain Onaylı Üye Katılım 3 Mar 2020 Mesajlar 64 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 25 6 HİZMET YILI aliconf' Alıntı: "Blink Coffee ile Anın Tadını Çıkarın." "Göz açıp kapayana kadar, Blink Coffee ile enerji dolu anlar." "Blink Coffee: Zamanı Durduran Lezzet." "Kahvenin Büyüsü, Blink Coffee ile Başlar." "Blink Coffee ile Göz Kamaştıran Bir Deneyim." "Anı Yakala, Blink Coffee ile Tatlandır." "Hızlı, Lezzetli, Blink Coffee!" "Blink Coffee: Enerjinin Kaynağı." "Bir Göz Kırpması Kadar Hızlı, Blink Coffee." "Göz Açınca Kahve Keyfi: Blink Coffee." "Blink Coffee: Anın Tadını Çıkarmak İçin Hızlı Bir Yol." "Kahve Tutkunlarına Özel: Blink Coffee." "Blink Coffee ile Her Anı Özel Kılın." "Göz Açıp Kapayana Kadar, Blink Coffee ile Enerji Dolu Anlar." "Blink Coffee: Hızlı, Lezzetli, Unutulmaz." "Bir Anlık Mola, Blink Coffee ile Keyif Dolu." "Göz Kamaştıran Lezzet: Blink Coffee." "Blink Coffee ile Anıları Tatlandırın." "Anın Keyfi, Blink Coffee ile Çıkar." "Hızlı Ritim, Hızlı Kahve: Blink Coffee." Umarım yardımcı olurum ^^ Genişletmek için tıklayın ... kanka be aliconf' Alıntı: "Blink Coffee ile Anın Tadını Çıkarın." "Göz açıp kapayana kadar, Blink Coffee ile enerji dolu anlar." "Blink Coffee: Zamanı Durduran Lezzet." "Kahvenin Büyüsü, Blink Coffee ile Başlar." "Blink Coffee ile Göz Kamaştıran Bir Deneyim." "Anı Yakala, Blink Coffee ile Tatlandır." "Hızlı, Lezzetli, Blink Coffee!" "Blink Coffee: Enerjinin Kaynağı." "Bir Göz Kırpması Kadar Hızlı, Blink Coffee." "Göz Açınca Kahve Keyfi: Blink Coffee." "Blink Coffee: Anın Tadını Çıkarmak İçin Hızlı Bir Yol." "Kahve Tutkunlarına Özel: Blink Coffee." "Blink Coffee ile Her Anı Özel Kılın." "Göz Açıp Kapayana Kadar, Blink Coffee ile Enerji Dolu Anlar." "Blink Coffee: Hızlı, Lezzetli, Unutulmaz." "Bir Anlık Mola, Blink Coffee ile Keyif Dolu." "Göz Kamaştıran Lezzet: Blink Coffee." "Blink Coffee ile Anıları Tatlandırın." "Anın Keyfi, Blink Coffee ile Çıkar." "Hızlı Ritim, Hızlı Kahve: Blink Coffee." Umarım yardımcı olurum ^^ Genişletmek için tıklayın ... chatgpt ye bende yazabiliyorum yazdım da keşke dostum hani bi okusan onları bi baksan iyi mi kötü mü diye sence olmuş musun yardımcı
aliconf' Alıntı: "Blink Coffee ile Anın Tadını Çıkarın." "Göz açıp kapayana kadar, Blink Coffee ile enerji dolu anlar." "Blink Coffee: Zamanı Durduran Lezzet." "Kahvenin Büyüsü, Blink Coffee ile Başlar." "Blink Coffee ile Göz Kamaştıran Bir Deneyim." "Anı Yakala, Blink Coffee ile Tatlandır." "Hızlı, Lezzetli, Blink Coffee!" "Blink Coffee: Enerjinin Kaynağı." "Bir Göz Kırpması Kadar Hızlı, Blink Coffee." "Göz Açınca Kahve Keyfi: Blink Coffee." "Blink Coffee: Anın Tadını Çıkarmak İçin Hızlı Bir Yol." "Kahve Tutkunlarına Özel: Blink Coffee." "Blink Coffee ile Her Anı Özel Kılın." "Göz Açıp Kapayana Kadar, Blink Coffee ile Enerji Dolu Anlar." "Blink Coffee: Hızlı, Lezzetli, Unutulmaz." "Bir Anlık Mola, Blink Coffee ile Keyif Dolu." "Göz Kamaştıran Lezzet: Blink Coffee." "Blink Coffee ile Anıları Tatlandırın." "Anın Keyfi, Blink Coffee ile Çıkar." "Hızlı Ritim, Hızlı Kahve: Blink Coffee." Umarım yardımcı olurum ^^ Genişletmek için tıklayın ... kanka be aliconf' Alıntı: "Blink Coffee ile Anın Tadını Çıkarın." "Göz açıp kapayana kadar, Blink Coffee ile enerji dolu anlar." "Blink Coffee: Zamanı Durduran Lezzet." "Kahvenin Büyüsü, Blink Coffee ile Başlar." "Blink Coffee ile Göz Kamaştıran Bir Deneyim." "Anı Yakala, Blink Coffee ile Tatlandır." "Hızlı, Lezzetli, Blink Coffee!" "Blink Coffee: Enerjinin Kaynağı." "Bir Göz Kırpması Kadar Hızlı, Blink Coffee." "Göz Açınca Kahve Keyfi: Blink Coffee." "Blink Coffee: Anın Tadını Çıkarmak İçin Hızlı Bir Yol." "Kahve Tutkunlarına Özel: Blink Coffee." "Blink Coffee ile Her Anı Özel Kılın." "Göz Açıp Kapayana Kadar, Blink Coffee ile Enerji Dolu Anlar." "Blink Coffee: Hızlı, Lezzetli, Unutulmaz." "Bir Anlık Mola, Blink Coffee ile Keyif Dolu." "Göz Kamaştıran Lezzet: Blink Coffee." "Blink Coffee ile Anıları Tatlandırın." "Anın Keyfi, Blink Coffee ile Çıkar." "Hızlı Ritim, Hızlı Kahve: Blink Coffee." Umarım yardımcı olurum ^^ Genişletmek için tıklayın ... chatgpt ye bende yazabiliyorum yazdım da keşke dostum hani bi okusan onları bi baksan iyi mi kötü mü diye sence olmuş musun yardımcı
14 Kas 2023 #4 alikepenekcii6 A Onaylı Üye Katılım 14 Tem 2020 Mesajlar 55 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 29 5 HİZMET YILI "Göz Açınca Kahve Keyfi: Blink Coffee."
14 Kas 2023 #5 amerj A Üye Katılım 11 May 2022 Mesajlar 39 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 32 4 HİZMET YILI Aç karnına bir kahve
12 Ara 2023 #6 omurege48484848 O Onaylı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 149 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 27 5 HİZMET YILI "Blink Coffee ile Anın Tadını Çıkarın."