14 Haz 2020 #1 HackerBK Süper Üye Katılım 7 Eyl 2017 Mesajlar 775 Çözümler 22 Tepki puanı 70 Ödüller 8 Yaş 22 8 HİZMET YILI arkadaşlar bu blockpostun ilk çıktğı günden beri şu hileyi kullanamiyorum durmadan hata veriyor pcyi kapatip açtim cokkez yene veriyordu hatanın resmi : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap böyle bi hata şekli bunun cözümün bilen varmı acaba yardım edebilcek ?
arkadaşlar bu blockpostun ilk çıktğı günden beri şu hileyi kullanamiyorum durmadan hata veriyor pcyi kapatip açtim cokkez yene veriyordu hatanın resmi : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap böyle bi hata şekli bunun cözümün bilen varmı acaba yardım edebilcek ?
14 Haz 2020 #2 keremsqs K Seçkin Üye Katılım 11 Haz 2020 Mesajlar 309 Çözümler 3 Tepki puanı 24 Yaş 21 5 HİZMET YILI yetkililer ile iletişime geç kanka veya uyumluluk gidericiden dene bi Oyla 0 Olumsuz oyla
14 Haz 2020 Konuyu başlatan #3 HackerBK Süper Üye Katılım 7 Eyl 2017 Mesajlar 775 Çözümler 22 Tepki puanı 70 Ödüller 8 Yaş 22 8 HİZMET YILI keremsqs' Alıntı: yetkililer ile iletişime geç kanka veya uyumluluk gidericiden dene bi Genişletmek için tıklayın ... blockpost postunda cok yazdım millete onlar cevap vermedi artık öyle yapicam bi pc ye format attim belki düzelir Oyla 0 Olumsuz oyla
keremsqs' Alıntı: yetkililer ile iletişime geç kanka veya uyumluluk gidericiden dene bi Genişletmek için tıklayın ... blockpost postunda cok yazdım millete onlar cevap vermedi artık öyle yapicam bi pc ye format attim belki düzelir