Davetsiz Kişi
Süper Üye
Yani Sayfamda Kullanıcı Dışında İhlal Eden Bir Durum Yok Değil mi?Dostum öncelikle çalışman çok güzel ama geliştirilmesi lazım dahada geliştirip kullanıcı çekersen açılacağını düşünüyorum.
Hayır ama grafik tasarımını biraz daha canlı yaparsan ve temayı katlanır tema yaparsan gerçekten çok güzel olur.Yani Sayfamda Kullanıcı Dışında İhlal Eden Bir Durum Yok Değil mi?
Blog da İhlal Olmaması İçin tema ve tasarımla fazla oynamak riskli geliyor.Sitenin daha önceki adı Lucifer Hack'di İsminden Alamamıştı.Çokda Kullanıcı Çekmiştim.Şuanlık sorun yoksa kullanıcı hallolur.Arayüzün Hızlı Olması Yeterli.Hayır ama grafik tasarımını biraz daha canlı yaparsan ve temayı katlanır tema yaparsan gerçekten çok güzel olur.
Fazla İçerik ve Kullanıcı Olduğunda Açılacaksa Güzel.biraz dha geliştiğinde açılabilir sanki eline sağlık ama hll olsun
Tasarımı Hızlı vermezler politikalarını ihlal ederim diye oynamak istemiyorum.Slogan Geçici başka birşey bulursam eklicemtasarım ve dizaynı düzeltebilirsin + slogan çok tanıdık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?