Davetsiz Kişi
Süper Üye
O zaman açılmasın.Yapacak birşey yok açılana kadar link yönlendirme kullanıyordum.Kendi yaptığım programlarda vardı.yani özgün içerik.Gittiyse yolumuza kazançsız devam etcez daha youtubesi var bununsana şunu söyliyeyim onaylanmıcakkendi sitelerimden biliyorum sektörde olduğum için link yönlendirme felan var alakasız bcvc gitti site yani sen şimdiden adam akıllı bir site açmaya başla .net felan ve wordpress alt yapılı içerikleri düzgün, hack/hile olmayan
Su Kazanç Kısmı Açılsın Kaldıracam.reiz sitene google adsensenin reklam vermesinin istiyorsan başka reklam veren siteleri kaldıracaksın bc.vc trlink gibi
Su An Düşüncelerim Tamamen Değişti.Büyük İhtimalle Suan Kaldırsam Bile Onaylanmayacak Paylaşımlardan ÖtürüKendi sitemde bekleme süresi çok uzun sürmeden onaylanmıştı. Tahminimce sitendeki başka reklam sitelerinden kaynaklı.
Temiz bir site görünümü de buna etken olabilir.
Su An Düşüncelerim Tamamen Değişti.Büyük İhtimalle Suan Kaldırsam Bile Onaylanmayacak Paylaşımlardan Ötürü
Zor İş BoşverelimEğer yeni bir site açmak veya köklü bir değişim yapmak istemiyorsan bütün ********** kaldırıp temiz bir görüntü ile sadece google ********** koyarak şansını deneyebilirsin.
Eğer yeni bir site açmak veya köklü bir değişim yapmak istemiyorsan bütün ad'leri kaldırıp temiz bir görüntü ile sadece google ad'lerini koyarak şansını deneyebilirsin.
youtube da 4000 saat izlenme ve 1000 aboneye sahip olabilirsen videolarında reklam cıkması adına adsenseye ancak o sekilde başvuru yapıp para kazanmaa başlayabilirsinDostum.Soru Sordum Ama
Bloggerdan halt olmaz diyorsunyoutube da 4000 saat izlenme ve 1000 aboneye sahip olabilirsen videolarında reklam cıkması adına adsenseye ancak o sekilde başvuru yapıp para kazanmaa başlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?