Yeni çıkan bir işletim sistemine direkt olarak bir entegre bekleyemezsiniz.
Henüz yeni yeni hileler yapılmaya başlanıyor win11 de hile kullanmayı istemeden önce düşünecektiniz win11 yapmayı.
Henüz yeni yeni hileler yapılmaya başlanıyor win11 de hile kullanmayı istemeden önce düşünecektiniz win11 yapmayı.
Arkadaş windows 11 insider sürümünü kullanıyor anlaşılan. Biz windows 11 destekliyoruz ama insider sürümünü destekleme gibi bir çabamız yok. Gidip full windows 11 kurun çalışır.
Arkadaş windows 11 insider sürümünü kullanıyor anlaşılan. Biz windows 11 destekliyoruz ama insider sürümünü destekleme gibi bir çabamız yok. Gidip full windows 11 kurun çalışır.
Dostum, "windows 11 support Addet" açıklamasına karşı verdim bu yanıtı, 7/24 hile kullanan veya kullanmak isteyen biri değilim. iğnelemelerin hoş değil.
Windows 11 in insider sürümünü mü kullanıyorsunuz ? Çünkü o sürümü desteklemiyoruz. Zaten Windows 11 resmi olarak yayınlandı. Full versiyonunu indirip test edin.