SxNy
Süper Üye
denedim sorun hala devam ediyor ekledim dcoyunu tam ekran yapın ve oyunu kapatın hileyi açın ve oyuna girin diyince oyuna girin ve lobide enter basın sorun devam ediyorsa bana özelden yazın
Arkadaşın bilgisayarında su an 10 kurulu?Windows 11 kurulu olduğu için MH Loader çalışmıyor.
onlar yapılıydı sorunum hala devam ediyorsteam ayarlarından "oyun içi" sekmesine gelip "oyun içi steam arayüzünü etkinleştiri" tikle
Post automatically merged:
her seferinde silinmeside loaderin detect yememesi için biz sildiriyoruz.
sorunum devam ediyor sürümle ile ilgili olabilirmi acaba?steam ayarlarından "oyun içi" sekmesine gelip "oyun içi steam arayüzünü etkinleştiri" tikle
Post automatically merged:
her seferinde silinmeside loaderin detect yememesi için biz sildiriyoruz.
devam ediyor sorunumSteam oyun içi overlay'i açmayı unutmayın.
Bu kısım videoda yok ve @Dragon Hack ile sorunu çözebildiniz mi?
evet:/sürümle ilgili değil directx kurup dene bide sende çalısmaması garip bir durum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu indirip denermisin denerim tabiki şuanda işteyim şnuda soyliym ben 2.3 gun once sorunsuz hile ile oynuyordum oyundan bi anda atti ve daha hileyi acamadim
kurdum hala çalıştıramadım üstadBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu indirip denermisin
borderless zaten ekranekranı değiştirecen brovres mi yazıyordu neydi onu yapacan ondan sonra oluyor
tv ile bağlanıp tüm sorunlarımı çözdüğün ve hileyi açtığın içinde ayrıca teşekkür ederim iyiki varsınoyunu tam ekran yapın ve oyunu kapatın hileyi açın ve oyuna girin diyince oyuna girin ve lobide enter basın sorun devam ediyorsa bana özelden yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?