1 May 2020 Konuyu başlatan #21 Grimraqqer00 G Üye Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 29 6 HİZMET YILI kanka pupg mobil için istiyorum sekmeme için pupg oynayanları seyrediyoruz yayıncılar özellikle silahjları hiç sekmiyor emülatör için bahsediyorum Post automatically merged: 1 May 2020 youtubedeki videolar çöp bi işe yaramıyor 2 gündür izliyorum Post automatically merged: 1 May 2020 hacı bende 1000 olarak gelmedi direk süresiz yüklendi bilmiyorum Post automatically merged: 1 May 2020 boran10' Alıntı: Ne için macro arıyorsun hangi oyun önce bunu söylersen daha iyi olur. Konu açarken gelişi güzel açmayın lütfen. Genişletmek için tıklayın ... sekmeme için istiyorum Post automatically merged: 1 May 2020 Caparzo' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap youtube da bir suru video var. Genişletmek için tıklayın ... çöp onlar Son düzenleme: 1 May 2020
kanka pupg mobil için istiyorum sekmeme için pupg oynayanları seyrediyoruz yayıncılar özellikle silahjları hiç sekmiyor emülatör için bahsediyorum Post automatically merged: 1 May 2020 youtubedeki videolar çöp bi işe yaramıyor 2 gündür izliyorum Post automatically merged: 1 May 2020 hacı bende 1000 olarak gelmedi direk süresiz yüklendi bilmiyorum Post automatically merged: 1 May 2020 boran10' Alıntı: Ne için macro arıyorsun hangi oyun önce bunu söylersen daha iyi olur. Konu açarken gelişi güzel açmayın lütfen. Genişletmek için tıklayın ... sekmeme için istiyorum Post automatically merged: 1 May 2020 Caparzo' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap youtube da bir suru video var. Genişletmek için tıklayın ... çöp onlar
1 May 2020 Konuyu başlatan #22 Grimraqqer00 G Üye Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 29 6 HİZMET YILI Caparzo' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap youtube da bir suru video var. Genişletmek için tıklayın ... çöp onlar eagle03' Alıntı: Dostum ne için makro ariyorsun ne yapmak istiyorsun yardımcı olabilirim bu konuda Genişletmek için tıklayın ... pupg mobil emülatör için sekmeme
Caparzo' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap youtube da bir suru video var. Genişletmek için tıklayın ... çöp onlar eagle03' Alıntı: Dostum ne için makro ariyorsun ne yapmak istiyorsun yardımcı olabilirim bu konuda Genişletmek için tıklayın ... pupg mobil emülatör için sekmeme
1 May 2020 #23 wMithril W Seçkin Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Tepki puanı 39 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Grimraqqer00' Alıntı: çöp onlar pupg mobil emülatör için sekmeme Genişletmek için tıklayın ... Forumda biraz gezinirsen bulabilirsin elimde vardı birtane ama arşive bakmam lazım.
Grimraqqer00' Alıntı: çöp onlar pupg mobil emülatör için sekmeme Genişletmek için tıklayın ... Forumda biraz gezinirsen bulabilirsin elimde vardı birtane ama arşive bakmam lazım.
1 May 2020 #24 dhneses Azdan az çoktan çok gider Süper Üye Katılım 10 Mar 2017 Mesajlar 676 Çözümler 2 Tepki puanı 37 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Macro recorder kullanabilirsin
1 May 2020 Konuyu başlatan #25 Grimraqqer00 G Üye Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 29 6 HİZMET YILI bakayım bi Post automatically merged: 1 May 2020 sinan turda' Alıntı: Hangi oyun için yapıyorsun? Genişletmek için tıklayın ... PUPG MOBİL EMÜLATÖR Son düzenleme: 1 May 2020
bakayım bi Post automatically merged: 1 May 2020 sinan turda' Alıntı: Hangi oyun için yapıyorsun? Genişletmek için tıklayın ... PUPG MOBİL EMÜLATÖR
2 May 2020 #26 38gammar Selena Seçkin Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 311 Çözümler 2 Tepki puanı 17 Ödüller 6 7 HİZMET YILI carsafci68' Alıntı: aksam atayım kardesım elımde olacaktı .. v7 serısı var bendede ısını gorurse Genişletmek için tıklayın ... V7 ye c.rack yapabiliyormusun kardeşim? Post automatically merged: 2 May 2020 eagle03' Alıntı: Dostum ben bu konuda yardımcı olamam forumda yapan arkadaşlar vardi. Bu konu ile ilgili herkes makro istemiş ama niye istemiş onu bir belirtin lütfen yardımcı olalım Genişletmek için tıklayın ... Kankam bloody mousede 1000 kez ücretsiz macro kullanma hakkına sahip oluyorsun o bitince ücretlisini alman gerekiyor ama c.rack yöntemi ile sınırsız yapabiliyorsun olay tamamen bundan ibaret yani
carsafci68' Alıntı: aksam atayım kardesım elımde olacaktı .. v7 serısı var bendede ısını gorurse Genişletmek için tıklayın ... V7 ye c.rack yapabiliyormusun kardeşim? Post automatically merged: 2 May 2020 eagle03' Alıntı: Dostum ben bu konuda yardımcı olamam forumda yapan arkadaşlar vardi. Bu konu ile ilgili herkes makro istemiş ama niye istemiş onu bir belirtin lütfen yardımcı olalım Genişletmek için tıklayın ... Kankam bloody mousede 1000 kez ücretsiz macro kullanma hakkına sahip oluyorsun o bitince ücretlisini alman gerekiyor ama c.rack yöntemi ile sınırsız yapabiliyorsun olay tamamen bundan ibaret yani