Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ben ikisini de kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.. hem ofiste hem evde

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Fiyar performans olarak gayet güzel olmuş teşşekürler

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
:yazı:

Bloody B2100 Kablolu Oyuncu Klavye Mouse Set'inde yer alan klavyede ergonomik bilek desteği mevcuttur.Bilek desteği sayesinde oyun esnasında sol bileğinize herhangi bir rahatsızlık yaşatmaz.Klavye üzerinde daha iyi kontrol sağlamanız için konveks slikon tuşlara sahiptir.Eğimli tuş başlıkları sayesinde kaza ile farklı tuşlara basma olasılığını en aza indirerek size daha iyi bir oyun keyfi sunar.Elektronik olarak kapalı tasarıma sahip olması ve su boşaltma oluklarına sahip olması klavyenizin ömrünü uzatır.KeyDominatör yazılımı ile tuşları istediğiniz şekilde özelleştirebilir,kendiniz için kolaylıklar sağlayabilirsiniz.Oyun kilit modu ile oyun oynarken windows tuşlarını kilitleyerek oyun keyfinize hız kesmeden devam edebilirsiniz.5 kademede LED aydınlatmaları ile %25,%50,%75,%100 veya kapalı olarak ayarlayabilirsiniz.Setimizde yer alan diğer bir ürün mousemuzda 4 çekirdek sistemi mevcuttur.FPS oyunları için geliştirilmiş olan mouseda keskin nişancı ve auto silahlar için ayrı makrolar mevcuttur.Sol ve sağ clickde yer alan dokulu yumuşak kauçuk,mouseun yıpranmasını ve teri geçirmesini engeller.1000 Hz USB bildirim hızı ile standart 125 Hz mouselara göre 8 kat daha hıza sahiptir.

Bloody B2100 Kablolu Oyuncu Klavye Mouse Set'e, %20 satış,%15 sepet indirimi ile 336 TL yerine 229 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Ücretsiz Kargo

76,33 TL x 3 Ay'a Varan Taksit Seçenekleri

Ürün hakkında detaylı bilgi için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tıklayabilirsiniz.

:özellik:

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 28376

gidip 600 700 liralık bişey almıycaksan gerek yok o kadar paraya ucuza alırsın klavye mouse

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Güzel ürün alınır parasını hak ediyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
güzel gözüküyor yakında yedek olarak alabilirim

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Klavyenin tasarımı gerçekten çok iyi ama malzeme kalitesini almadan bilemeyiz

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Gayet güzel ürün hemde fiyatı ucuz beğendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...