6 Eyl 2019 #1 Anl9977 A Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2017 Mesajlar 91 Tepki puanı 9 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Şu videoda gösterilmiş baya da beğeni almış ancak rusça olduğu için pek bir şey anlayamadım. Bunu yapmayı anlatabilecek var mı?
Şu videoda gösterilmiş baya da beğeni almış ancak rusça olduğu için pek bir şey anlayamadım. Bunu yapmayı anlatabilecek var mı?
6 Eyl 2019 Yasaklandı #2 tarAFSIZ T Banlı Üye Katılım 8 Tem 2019 Mesajlar 192 Tepki puanı 58 Yaş 28 6 HİZMET YILI 30 dolardi eskiden lisansi acmak yanlis hatirlamiyosam tl8 vardi bende ollydebuggerle cracklemistim internette ***** bulamamistim belki vardir core 4 -5 aciliyo 1000 tik ucretsiz makro kullanimi sunuyordu
30 dolardi eskiden lisansi acmak yanlis hatirlamiyosam tl8 vardi bende ollydebuggerle cracklemistim internette ***** bulamamistim belki vardir core 4 -5 aciliyo 1000 tik ucretsiz makro kullanimi sunuyordu
6 Eyl 2019 Konuyu başlatan #3 Anl9977 A Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2017 Mesajlar 91 Tepki puanı 9 Ödüller 7 9 HİZMET YILI tarAFSIZ' Alıntı: 30 dolardi eskiden lisansi acmak yanlis hatirlamiyosam tl8 vardi bende ollydebuggerle cracklemistim internette bulamamistim belki vardir core 4 -5 aciliyo 1000 tik ucretsiz makro kullanimi sunuyordu Genişletmek için tıklayın ... Zaten 1000 tık makro var ama bunun sınırsız olması için cracklemek istiyorum. Post automatically merged: 6 Eyl 2019 tarAFSIZ' Alıntı: 30 dolardi eskiden lisansi acmak yanlis hatirlamiyosam tl8 vardi bende ollydebuggerle cracklemistim internette bulamamistim belki vardir core 4 -5 aciliyo 1000 tik ucretsiz makro kullanimi sunuyordu Genişletmek için tıklayın ... Bu arada ollydebugger ile nasıl cracklediniz? Son düzenleme: 6 Eyl 2019
tarAFSIZ' Alıntı: 30 dolardi eskiden lisansi acmak yanlis hatirlamiyosam tl8 vardi bende ollydebuggerle cracklemistim internette bulamamistim belki vardir core 4 -5 aciliyo 1000 tik ucretsiz makro kullanimi sunuyordu Genişletmek için tıklayın ... Zaten 1000 tık makro var ama bunun sınırsız olması için cracklemek istiyorum. Post automatically merged: 6 Eyl 2019 tarAFSIZ' Alıntı: 30 dolardi eskiden lisansi acmak yanlis hatirlamiyosam tl8 vardi bende ollydebuggerle cracklemistim internette bulamamistim belki vardir core 4 -5 aciliyo 1000 tik ucretsiz makro kullanimi sunuyordu Genişletmek için tıklayın ... Bu arada ollydebugger ile nasıl cracklediniz?
6 Eyl 2019 #4 KennyX 🇦🇿 Seçkin Üye Katılım 27 Haz 2019 Mesajlar 316 Tepki puanı 43 Ödüller 6 6 HİZMET YILI ben 3 gun aradim bulamadim sonunda lisansn aldm xd Post automatically merged: 6 Eyl 2019 dikkatli ol eyer cracklersen programi offline tut internet erisimi olmasin yoksa donanim ban i yersin kullanamazsin mouseni ben yapmaya calismisdm kitlenmisdi cekirdekleri Son düzenleme: 6 Eyl 2019
ben 3 gun aradim bulamadim sonunda lisansn aldm xd Post automatically merged: 6 Eyl 2019 dikkatli ol eyer cracklersen programi offline tut internet erisimi olmasin yoksa donanim ban i yersin kullanamazsin mouseni ben yapmaya calismisdm kitlenmisdi cekirdekleri