Mousenin arkadında model olarak V9C yazıyor. Önceden de aynı driverı kullanıyordum böyle bir sorun yaşamamıştım.Merhabalar
Büyük ihtimal ile yüklediğiniz driver ile mouse un modeli uyuşmuyor mouse modelinizi öğrenip bana söylerseniz sizin için en doğru driverı bulabilirim ya da kendiniz de araştırabilirsiniz.
3 gündür oynuyordum bu sorun olana kadar. Herhangi bir atma yaşamadım. Önceden çok atıyordu makro kullandığım zamanlar. Atma hiç olmuyor lakin proğramı ne zaman açsam mouse devre dışı kalıyor. Programı kaldırmama rağmen sorunum hala geçmediDostum Mousenin driver i yanlış olabilir.FAKAT doğru driver i bulup mouse u çalıştırsan bile artık çoğu oyunun kara listesinde Örneğin rust. Kendi Tecrübemle söylüyorum sadece rust oyunu için bloody mouse almıştım macrosunu kullanmak için ve ne zaman macroyu açsam veya driver i açsam anında oyundaki serverden kick yiyordum.Ama tabi bununda bazı yolları var internette araştırırsan çok kolay bulursun dostum.
Dostum Mousenin fotoğrafını atma imkanın varmı ?Mousenin arkadında model olarak V9C yazıyor. Önceden de aynı driverı kullanıyordum böyle bir sorun yaşamamıştım.
Post automatically merged:
3 gündür oynuyordum bu sorun olana kadar. Herhangi bir atma yaşamadım. Önceden çok atıyordu makro kullandığım zamanlar. Atma hiç olmuyor lakin proğramı ne zaman açsam mouse devre dışı kalıyor. Programı kaldırmama rağmen sorunum hala geçmedi
Dostum Mousenin fotoğrafını atma imkanın varmı ?
Önceden dediğim gibi programı açardım core 3 ü seçerdim kullanmaya devam ederdim hiç bir sorun olmazdı. Ama şu an ne zaman programı açıp core 3 ü seçsem mouse devredışı kalıyor. Optik ışığı yanıyor ama devredışı gözüküyor.Dostum Mousenin fotoğrafını atma imkanın varmı ?
Ekli dosyayı görüntüle 69901şu an okuldayım. İnternetten buldum bu resmi ama aynısı kullandığım mouse ile V9C modeli.
Post automatically merged:
Önceden dediğim gibi programı açardım core 3 ü seçerdim kullanmaya devam ederdim hiç bir sorun olmazdı. Ama şu an ne zaman programı açıp core 3 ü seçsem mouse devredışı kalıyor. Optik ışığı yanıyor ama devredışı gözüküyor.
Tamamdır dostum teşekkür ederim edeceğim olmaz ise tekrardan yazarım.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum Mouse modelini yanlış biliyorsun bu A88 bu attığım linkteki mouse driverini indirdiğin zaman çalışması gerek.
Rica Ederim.Eğer olmazsa bana özelden mesajda atarsan bakarım iyi günler .Tamamdır dostum teşekkür ederim edeceğim olmaz ise tekrardan yazarım.
Dostum linke baktım da oradan da indirdim ama aynı sorun ile karşılaştım. Direk driver kısmından en son sürümü indirdim ama bir şey degişmedi.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum Mouse modelini yanlış biliyorsun bu A88 bu attığım linkteki mouse driverini indirdiğin zaman çalışması gerek.
Dostum linke baktım da oradan da indirdim ama aynı sorun ile karşılaştım. Direk driver kısmından en son sürümü indirdim ama bir şey degişmedi.
Dostum baya bi zaman oldu kusura bakma biraz işlerim vardı. Attığın crackli driverı da denedim ama değişen bir şey olmadı
Sürücü derken biraz daha detaylı açarmısınSürücünün eksik olup olmadığını kontrol etmeye çalışın.
Dostum aygıt yöneticisinde herhangi bir sorun gözükmüyor.Windows'ta bulun, Aygıt Yöneticisi'ne gidin ve kontrol edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?