Bloody G530 Gaming Kulaklık İncelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
750
all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI

BLOODY YÜKSEK KALİTE OYUN KULAKLIĞI;
Saatler süren bilgisayar macerasından sonra bile, en yüksek konfor için yüksek kalite materyaller içerir. En talepkar oyuncular bile şık tasarımından etkilenecek. Kalite ve konfor konusunda, Bloody asla taviz vermez. Kulak pedleri, tüm gürültüleri elimine eder ve uzun dinleme süreleri boyunca rahatlık sağlar. Ayrıca sanki oyunun içindeymiş gibi hissettiren yürüme koşma ve ayak sesleri vermesi ile birlikte yüsek seste müzik ve film severler içinde bire bir seçilmesi şiddet ile tavsiye edilen bir kulaklıktır. Fiyat performans olması yanında görünüşü ve tasarımıda oyun oynayan oyuncular için kabul görmekte. Rahatlık ve konfor konusuna gelirsek kulağını tamamen saran pedler olduğu için rahatsızlık vermemektedir. Dayanıklı ve etrafta yer kaplamayan kablosuylada oyuncularımızın ilgisini çeken bir kulaklık modelidir.

* 7.1 Sanal Ses; Sanal oyun dünyasına kendinizi kaptırmanız ve düşmanlarınızın konumunu tespit edebilmeniz için gerçek çevresel ses deneyimini yaşatır.
* Çok-Yönlü Gürültü Önleyici Mikrofon; Yüksek kalitede gürültü kesici ve hiper hassas mikrofonlar, oyuncuları takip etmek için kristal netliğinde sohbet imkanı sağlar.
* Askılı Kafabandı; Yumuşak deriden yapılan askılı kafabandı, her kafa yapısına uyacak şekilde akıllıca tasarlandı. Kullanım sırasında sıkıntı yaratmayacak şekilde tam oturur ve rahatlık sağlar.
* 50mm Hoparlör; 50mm hoparlör, Neodyum Mıknatıs ve yüksek gerimli CCAW bobin içerir. Lazerle işlenmiş benzersiz diyafram, oyun seslerinin yeniden üretiminin son derece doğru olmasını sağlar.
* Büyüleyici Kırmızı Işık; Parlak kırmızı LED aydınlatmayla havalı görünüm. Kulaklık üzerinde tasarlanmış parıldayan LED ışıklar ile oyunun atmosferini canlandırın.
* Çift-Hazneli Tasarlanmış Hoparlör; Çift ses haznesi, piyasadaki pek çok kulaklıktaki tutarsız sesleri engellerken, en yüksek sonik hassasiyeti ve netliği vermek için her kulaklığın içine eklenmiştir.
TEKNİK ÖZELLİKLER
KULAKLIK
Sürücü Ünite: 50mm Neodyum Mıknatıs
Frekans Aralığı: 20-20.000 Hz
Hassasiyet: 105 dB
Empedans (Özdirenç) : 16ohm: 16 ohm

MİKROFON

Frekans Aralığı : 100-10.000 Hz
Hassasiyet : -45 dB

KABLO
1.8m Dayanıklı, Dolaşmayan Kablo
USB Bağlantı​

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam kullaklık arıyordum da bu bana pek f/p givi gelmedi ağırlığı ne kadardır bunun

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam kullaklık arıyordum da bu bana pek f/p givi gelmedi ağırlığı ne kadardır bunun
Ağırlığı diğer kulaklıklara göre fazla değildir değerli insan ama rahatlık ve konfor bakımından iyi bir marka olduğu için bunuda düşündüklerini düşünüyorum o yüzden gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
güzel hocam eline sağlık kulaklığım bozuk nasip olursa alırım belki

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Günümüzde ki kulaklıkların çoğunluğu 40mm sürücüleri var bunu 50 gayet iyi ek olarak konuya fiyatını da belirtirsen tadından yenmez

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Günümüzde ki kulaklıkların çoğunluğu 40mm sürücüleri var bunu 50 gayet iyi ek olarak konuya fiyatını da belirtirsen tadından yenmez
Değerli insan fiyatı en üst tarafta yazmıyor mu acaba? Orada Bütçe konusuna ekledim ama yazmıyorsa konu altlarına belirtirim fiyatlarını.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
ses kalitesi açısından güzel bence

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Verdiğin parayı sonuna kadar hak ediyor, uzun yıllar götürdü beni. Ses kalitesi sonar desteği çok iyi, oyun oynarken özel modu da var.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hocam mobadan çıkıp tamamen fps oyunlarına geçeceğim, kulaklığa ihtiyacım vardı. Gerçekten çok iyi denk geldi. Saol.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kulaklığım bozulmuştu denk geldi teşekkürler
Post automatically merged:

Gamepower raijin mi daha iyidir bumu?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk benim kulaklığım kırılmıştı yeni kulaklık arıyordum ama ne kadar sağlam veya fiyat perfornansmı nasıl bişey

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk benim kulaklığım kırılmıştı yeni kulaklık arıyordum ama ne kadar sağlam veya fiyat perfornansmı nasıl bişey
Fiyat performans olduğuna emin olabilirsiniz, değerli insan bir çok kişi bu markayı severek kullanıyor ve asla kalitesiz mal üretmiyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bilgilendirme iyi de kulaklik paraya göre sanki bi tık fazla gibime geldi

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kulaklık alınabilir bence iyi bir kulaklık bilgilendirmeye bakarsak

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
kulaklığa göre fiyata çok uygunmuş güzel paylaşım

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
f p degil bence cok fp ürün var piyasada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...