Kankalar şimdi bende bloody tl80 var macroları az çok biliyorum ama bu no recoil dediğimiz yani sekmeme makrolarında yardıma ihtiyacım var. X ve Y eksenli macrolar oluyor bunlar internetteki videoları izledim ama herkes yapmış nasıl yapıldığını anlatmamış.
Bu X ve Y eksenli noktaları herhangi bir silahın sprayine göre nasıl ayarlayacağım konuda bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
Teker Teker Deneyerek Bir Duvara Sık Ekran Görüntüsü Al Daha sonrasında Tersine Çevir Ve Tahmini Kordinatlarla Oyna Örneğin 1= (-2,5),2=(-2,7),3=(-4,6) Gibisinsen Deneme Yoluyla Yapabilirsin Sekme Ne Kadar Fazlaysa O Kadar Fazla Kordinatlarla Oyna Daha Sonra Aralarına Delay Ekle İlla Bir Yerde Tutturursun
Teker Teker Deneyerek Bir Duvara Sık Ekran Görüntüsü Al Daha sonrasında Tersine Çevir Ve Tahmini Kordinatlarla Oyna Örneğin 1= (-2,5),2=(-2,7),3=(-4,6) Gibisinsen Deneme Yoluyla Yapabilirsin Sekme Ne Kadar Fazlaysa O Kadar Fazla Kordinatlarla Oyna Daha Sonra Aralarına Delay Ekle İlla Bir Yerde Tutturursun
Aynen bunu pc üzerinden X Y kordinatı çizerek yapıyorum ve çoğu oyunda yaptım şuanda bir arkadaşta bir program önerdi onunla birlikte yapabiliyorum artık teşekkür ederim.